Simulator Micro-Preemie, ton inchis
Simulator Micro-Preemie, ton inchis
Simulator Micro-Preemie, ton inchis Simulator Micro-Preemie, ton inchis

Simulator Micro-Preemie, ton inchis


6.961,49 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Aproape unul din opt nou-născuți se nasc prematur. Pentru a vă ajuta să oferiți pacienților dvs. cei mai mici cei mai buni îngrijiri, este mândru să introducă micro-preemie . Acest nou-născut de 25 de săptămâni ELBW (extrem de scăzut la naștere) este cel mai mic și mai realist copil prematur disponibil. Neprețuit pentru instruirea asistenților medicali și a părinților în tehnici de îngrijire și manipulare pentru bebelușii care au avut mai multe intervenții medicale; Ajutorul perfect de formare a echipei pentru multipli sau alte scenarii de livrare și transport cu risc ridicat. Copilul poate fi ventilat și va accepta un tub ET funcțional, un tub NG, cateter ombilical și linia IV, precum și un tub toracic nefuncțional și stome. Defect de tub neural detașabil și omfalocel.

Include scutec, pălărie, lubrifiant, seringă de 3 cc, 25 G. ac de fluture și pulbere de sânge. Culoarea pălăriei poate varia. Ng Tube Dimensiune 5 fr. Dimensiunea tubului ET 5 mm ID.

Dimensiuni simulatoare: 12 "lungime, 4" adânc și 18-1/2 ", de la mână în mână.

Caracteristici și funcții:
  • Respirație - bec puls pentru a simula manual volumul ritmului de respirație.
  • Ventilație-Plămânul modelat produce o creștere a pieptului vizibil atunci când este ventilată pe gură; Traheea și faringele nu sunt corecte anatomic, dar vor accepta un tub endotraheal funcțional.
  • GI - O nară va accepta un tub NG funcțional (tubul trece prin corp și lichidele se vor scurge departe de corp sau în scutec); Stoma opțională poate fi conectată la un site permanent pe abdomen.
  • Umbilicus - Umbilicus moale, real are o venă de brevet și două artere; Butucul ombilical funcționează ca un plută, conectând la o cavitate mică modelată în abdomen (cavitatea poate fi folosită ca rezervor pentru sângele tras printr -un cateter sau pentru a primi lichide și ieșirile de scurgere din zona scutecului); Un ombilic separat reprezintă un omfalocel opțional.
  • IV Access - Mai multe locuri tipice au tuburi încorporate care pot accepta un cateter IV; Unul este funcțional, permițând administrarea de lichide, care se vor scurge din zona scutecului.
  • Tubul pieptului - Un loc permanent din partea bebelușului acceptă un tub piept care nu funcționează.
  • Defect de tub neural - o structură opțională care reprezintă un defect de tub neural deschis poate fi introdusă în spate.
  • Diverse monitoare, senzori, electrozi etc. pot fi atașate la manechin oriunde este nevoie.

manechinul poate fi utilizat cu dispozitive supraglotice ale căilor respiratorii pentru antrenamentele căilor respiratorii.


Life/form
1021154 [W44754B]
5 Produse

Referințe specifice