mBot

Filtre active

Makeblock mBot Add-On Pack - Pet vorbăreț

Preț 443,75 lei

Oferind o interpretare jucăușă a mBot-ului, împreună cu un player audio și un micro servo, transformă-l într-un „Robot Dog” dulce și adorabil, un „Robot Pinguin” povestitor sau un „Rover” care transmite starea în timp real cu acest pachet suplimentar. .

Makeblock mBot Add-On Pack-Lumină și sunet interactiv

Preț 381,13 lei

După cum spune și numele, pachetul suplimentar adaugă în esență 2 senzori de lumină și un senzor de sunet la mBot pentru a demonstra utilizarea acestor doi senzori folosiți în mod obișnuit în viața de zi cu zi.

Makeblock mBot Add-on Pack-Pachet Servo

Preț 381,13 lei

Acest pachet suplimentar adaugă în esență un servo la mBot pentru a demonstra utilizarea variată a servo, ceea ce este semnificativ pentru robotică. Transformă-l pe al tău în 3 roboți diferiți, inclusiv pisică dansant, pisică care scutură capul și pisică emițătoare de lumină.

Makeblock mBot Add-On Pack-Robot cu șase picioare

Preț 381,13 lei

Acest pachet suplimentar se poate adăuga pentru a înlocui roțile mBot cu picioare din aluminiu, schimbând astfel aspectul robotului, oferind un mod jucăuș de a înțelege sistemul de fascicule, structura robotică și designul de mișcare.

Makeblock mBot Explorer Kit

Preț 1.374,38 lei

mBot este un robot educațional STEAM pentru începători, care face ca predarea și învățarea programării roboților să fie simplă și distractivă. Programul mBot este bazat pe Scratch.

makeblock mBot2

Preț 1.947,00 lei

Robotul conectabil în rețea pentru informatică și educație STEAM