BBC micro:bit

Filtre active

Bit Kitronik ACCESS pentru micro bit BBC

Preț 178,13 lei

ACCESS:bit este o placă cu șuruburi/clip-on pentru BBC micro:bit care simulează o barieră de acces. Include un comutator, cușcă pentru baterie, întrerupător pornit/oprit și un sonerie

Controller Kitronik GAME pentru microbit

Preț 197,50 lei

Controlerul :GAME este o platformă de jocuri portabilă pentru micro:bit. Are; butoane programabile, feedback haptic și multe altele. Folosiți-l pentru jocuri sau controlul roboților!

Ecran LCD Kitronik VIEW text32 pentru microbit BBC

Preț 273,75 lei

Obțineți citiri de text semnificative din proiectele dumneavoastră de microbi cu Kitronik :VIEW Text32, un afișaj cu 32 de caractere și 2 linii care are un conector de margine în stil microbit.

Kit de prindere robotizată Kitronik Klaw MK2

Preț 102,37 lei

Adăugați o prindere cu servomotor în proiectul dvs. de robotică cu Gripperul robotizat Kitronik Klaw Mk2. Acest kit ușor de asamblat vine și cu servo-ul necesar.

Kit de robotică simplă Kitronik

Preț 436,75 lei

Kitul nostru de robotică simplă este o construcție ușoară, un nivel de intrare, o introducere în lumea captivantă a roboticii. Sunt incluse instrucțiuni de construire și codare pas cu pas.

Kit Kitronik E-Textiles pentru microbit BBC

Preț 124,38 lei

Kit-ul E-Textiles pentru BBC micro:bit oferă o modalitate excelentă de a intra în crearea proiectelor și design-urilor E-Textiles controlate BBC micro:bit.

Kit microbit Velleman TOBBIE II

Preț 874,38 lei

O serie de kituri robot pentru viitorul inginer. Construiește acest kit și află cât de distractive poate fi electronica, mecanica sau hidraulica!

Kit Velleman MICROBIT® Tinker

Preț 1.362,50 lei

Acest kit tinker este un kit educațional bazat pe micro:bit®. Vine cu diferite plăci plug & play breakout, fire de conectare și un micro:bit®.

Kitronik CREATE Proto Board for BBC micro bit

Preț 86,25 lei

Placa :CREATE Proto pentru BBC micro:bit este un sistem de prototipare electronică care permite ambele tipuri de componente prin gaură și SMT în aceleași circuite.

Kitronik GAME ZIP 64 pentru microbit BBC

Preț 543,75 lei

:GAME ZIP 64 este cea mai bună platformă retro de jocuri portabilă pentru micro:bit. Are totul; un ecran, butoane programabile, feedback haptic și multe altele

Kitronik Kitronik ZIP Halo HD pentru microbit BBC

Preț 349,38 lei

Kitronik ZIP Halo HD pentru micro:bit este cea mai bună interfață micro:bit. 60 de LED-uri ZIP pline de culoare, pinii 1 și 2 sparți, microfon MEM, sunet piezo, RTC și multe altele!

Kitronik Line Following add-on pentru MOVE mini MK2

Preț 176,75 lei

Acum puteți adăuga linia de urmărire la :MOVE mini MK2 cu suplimentul Kitronik Line Following pentru :MOVE mini. Construiește-l, codifică-l, vezi cum merge! Se potrivește și : MOVE MK1

Kitronik MOVE mini MK2 (fără micro bit)

Preț 421,88 lei

Kitronik :MOVE mini buggy kit MK2 pentru BBC micro:bit este o introducere distractivă în robotică. Odată construit, acesta poate fi codificat pentru o varietate de activități distractive.

Kitronik ZIP Halo pentru microbit BBC

Preț 200,00 lei

Adaugă puțină culoare următorului tău proiect de codare cu noua noastră placă Halo pentru BBC micro:bit. Halo are 24 de LED-uri ZIP color, adresabile individual.

Kitronik ZIP Tile pentru microbit BBC

Preț 274,38 lei

ZIP Tile este un panou de afișare 8 x 8 pentru BBC micro:bit, cu 64 de LED-uri colorate adresabile. Ele pot fi conectate împreună pentru a forma afișaje mai mari.

Motor hobby cu angrenaj în unghi drept Kitronik

Preț 32,50 lei

Acesta este un motor de hobby cu angrenaj de 90 rpm. Funcționează cu o tensiune între 3V și 6V și poate fi folosit cu anvelopa noastră potrivită, permițându-vă să vă construiți propriul buggy.

Placă cu senzor tactil Kitronik pentru microbit

Preț 200,00 lei

Touch:bit oferă 6 butoane sensibile la atingere și LED-uri la îndemână pentru utilizare cu micro:bit. Folosiți-l ca controler pentru jocuri sau ca control la distanță pentru buggy/robot.

Placă Kitronik Klimate pentru microbit BBC

Preț 293,75 lei

Adăugați ceas în timp real și capabilități de detectare a mediului (presiune, temperatură și umiditate) la micro:bit cu placa Kitronik RTC. MakeCode compatibil.

Placa Kitronik Servo Lite pentru MOVE mini

Preț 173,75 lei

Această placă Servo:Lite pentru BBC micro:bit poate forma centrul de control pentru proiectul dvs. de robotică, poate controla primele trei servo-uri și are 5 LED-uri RGB ZIP la bord.

Sârmă și priză Jumper Kitronik JST

Preț 24,38 lei

Acest cablu și priză JST Jumper este excelent pentru a obține energie de la o placă la alta sau pentru a împărți opțiunile alternative de alimentare pentru microbi.

Supliment Kitronik BullDozer pentru MOVE mini Mk2

Preț 131,25 lei

Obțineți mai mult de la :MOVE mini pentru microbitul BBC cu suplimentul Bulldozer cu servomotor. Codați-l prin Editorul MakeCode și folosiți-vă buggy-ul ca robot de construcții