Kitronik

Filtre active

Bit Kitronik ACCESS pentru micro bit BBC

Preț 178,13 lei

ACCESS:bit este o placă cu șuruburi/clip-on pentru BBC micro:bit care simulează o barieră de acces. Include un comutator, cușcă pentru baterie, întrerupător pornit/oprit și un sonerie

Controller Kitronik GAME pentru microbit

Preț 231,25 lei

Controlerul :GAME este o platformă de jocuri portabilă pentru micro:bit. Are; butoane programabile, feedback haptic și multe altele. Folosiți-l pentru jocuri sau controlul roboților!

Ecran LCD Kitronik VIEW text32 pentru microbit BBC

Preț 273,75 lei

Obțineți citiri de text semnificative din proiectele dumneavoastră de microbi cu Kitronik :VIEW Text32, un afișaj cu 32 de caractere și 2 linii care are un conector de margine în stil microbit.

Kit de prindere robotizată Kitronik Klaw MK2

Preț 102,37 lei

Adăugați o prindere cu servomotor în proiectul dvs. de robotică cu Gripperul robotizat Kitronik Klaw Mk2. Acest kit ușor de asamblat vine și cu servo-ul necesar.

Kit de robotică simplă Kitronik

Preț 436,75 lei

Kitul nostru de robotică simplă este o construcție ușoară, un nivel de intrare, o introducere în lumea captivantă a roboticii. Sunt incluse instrucțiuni de construire și codare pas cu pas.

Kit Kitronik E-Textiles pentru microbit BBC

Preț 124,38 lei

Kit-ul E-Textiles pentru BBC micro:bit oferă o modalitate excelentă de a intra în crearea proiectelor și design-urilor E-Textiles controlate BBC micro:bit.

Kitronik : MOVE Motor

Preț 478,75 lei

Dezvoltați-vă abilitățile de codare cu Kitronik :MOVE Motor pentru micro:bit, o introducere distractivă în cărucioare și robotică.

Kitronik :MOVE mini MK2 (excl micro:bit)

Preț 421,88 lei

Kitronik :MOVE mini buggy kit MK2 pentru BBC micro:bit este o introducere distractivă în robotică. Odată construit, acesta poate fi codificat pentru o varietate de activități distractive.

Kitronik ARCADE pentru MakeCode Arcade

Preț 523,75 lei

ARCADE este un gamepad programabil pentru utilizare cu MakeCode Arcade. Dezvoltați-vă abilitățile de codare creând și modificând jocuri cu Blocks și JavaScript în MakeCode.

Kitronik CREATE Proto Board for BBC micro bit

Preț 86,25 lei

Placa :CREATE Proto pentru BBC micro:bit este un sistem de prototipare electronică care permite ambele tipuri de componente prin gaură și SMT în aceleași circuite.

Kitronik GAME ZIP 64 pentru microbit BBC

Preț 543,75 lei

:GAME ZIP 64 este cea mai bună platformă retro de jocuri portabilă pentru micro:bit. Are totul; un ecran, butoane programabile, feedback haptic și multe altele

Kitronik Inventor's Kit pentru Arduino

Preț 362,50 lei

Aflați despre programare și interacțiunea hardware cu Arduino cu acest kit Inventor! Modul simplu de a învăța despre crearea de circuite și cod.

Kitronik Kitronik ZIP Halo HD pentru microbit BBC

Preț 349,38 lei

Kitronik ZIP Halo HD pentru micro:bit este cea mai bună interfață micro:bit. 60 de LED-uri ZIP pline de culoare, pinii 1 și 2 sparți, microfon MEM, sunet piezo, RTC și multe altele!

Kitronik KLEF Pian pentru microbit BBC

Preț 281,13 lei

Deblocați-vă compozitorul interior cu Kitronik :KLEF Piano, o tastatură tactilă capacitivă pentru micro:bit. Dispunând de o tastatură de pian cu octavă completă, amplificator și difuzor

Kitronik Mini 180 de grade Servo cu angrenaje din rășină SG90

Preț 59,50 lei

Acest Fitec Mini Servo este un servo de mărime micro multifuncțional de mare valoare, care este ideal pentru utilizarea cu sisteme de micro-controler precum BBC microbit, Arduino, Raspberry Pi și PICAXE. Dimensiunea miniaturală îl face, de asemenea, excelent pentru utilizare în modelele controlate radio.

Kitronik ZIP Halo pentru microbit BBC

Preț 200,00 lei

Adaugă puțină culoare următorului tău proiect de codare cu noua noastră placă Halo pentru BBC micro:bit. Halo are 24 de LED-uri ZIP color, adresabile individual.

Kitronik ZIP Tile pentru microbit BBC

Preț 274,38 lei

ZIP Tile este un panou de afișare 8 x 8 pentru BBC micro:bit, cu 64 de LED-uri colorate adresabile. Ele pot fi conectate împreună pentru a forma afișaje mai mari.

Motor hobby cu angrenaj în unghi drept Kitronik

Preț 32,50 lei

Acesta este un motor de hobby cu angrenaj de 90 rpm. Funcționează cu o tensiune între 3V și 6V și poate fi folosit cu anvelopa noastră potrivită, permițându-vă să vă construiți propriul buggy.

Placă cu senzor tactil Kitronik pentru microbit

Preț 200,00 lei

Touch:bit oferă 6 butoane sensibile la atingere și LED-uri la îndemână pentru utilizare cu micro:bit. Folosiți-l ca controler pentru jocuri sau ca control la distanță pentru buggy/robot.

Placă Kitronik Klimate pentru microbit BBC

Preț 293,75 lei

Adăugați ceas în timp real și capabilități de detectare a mediului (presiune, temperatură și umiditate) la micro:bit cu placa Kitronik RTC. MakeCode compatibil.

Placa Kitronik Servo Lite pentru MOVE mini

Preț 173,75 lei

Această placă Servo:Lite pentru BBC micro:bit poate forma centrul de control pentru proiectul dvs. de robotică, poate controla primele trei servo-uri și are 5 LED-uri RGB ZIP la bord.

Sârmă și priză Jumper Kitronik JST

Preț 24,38 lei

Acest cablu și priză JST Jumper este excelent pentru a obține energie de la o placă la alta sau pentru a împărți opțiunile alternative de alimentare pentru microbi.

Supliment Kitronik BullDozer pentru MOVE mini Mk2

Preț 131,25 lei

Obțineți mai mult de la :MOVE mini pentru microbitul BBC cu suplimentul Bulldozer cu servomotor. Codați-l prin Editorul MakeCode și folosiți-vă buggy-ul ca robot de construcții