ARDUINO Kit de știință Laborator de fizică

ARDUINO Kit de știință Laborator de fizică


1.966,25 lei

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Primul kit oficial Arduino conceput pentru explorare științifică pentru elevii de gimnaziu cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Distrați-vă și învățați la Arduino Science Fairground!

Experimentați cu forțe, mișcare, magnetism și conductivitate. Elevii își vor face propriile ipoteze ca oamenii de știință adevărați, apoi își vor verifica ipotezele și vor înregistra datele datorită Science Journal de la Google — un caiet digital pentru desfășurarea și documentarea experimentelor științifice în timp real, folosind capabilitățile inteligente ale dispozitivelor mobile.


Nu este necesară experiența de codare! Bucurați-vă de această nouă serie de proiecte plug & play.

Recomandat pentru 2 studenți să lucreze împreună, setul de știință Arduino include materiale pentru a desfășura 9 experimente interesante de fizică bazate pe următoarele domenii și subiecte:


Electromagnetism și termodinamică

Ghicitor electric: Investigați conductivitatea diferitelor materiale.

BUZZ WIRE: Cea mai stabilă mână câștigă! Construiți un „labirint” conductiv și apoi încercați să evitați soneria în timp ce ghidați bucla în jurul cursului dvs.

HAUNTED HOUSE THEREMIN: Ai auzit asta? Faceți zgomot paranormal cu un magnet.

THERMO MAGIC SHOW: Nu este magie, este știință! Aflați despre modul în care diferitele materiale conduc sau izolează căldura.

Cinetică și cinematică

DROP ZONE: Poți aluneca mai repede decât prietenii tăi? Explorați gravitația și măsurați accelerația plăcii dvs. Arduino.

GRAVITRONUL: Țipă dacă vrei să mergi mai repede! Aflați despre rotațiile pe minut, mișcarea circulară, forța necesară pentru a învârti această călătorie și relația cu forțele centrifuge.

NAVA PIRAT: Căpitane nava și testează oscilația unui pendul.

Scaunul cu EJECȚIE: 3… 2… 1… Aprindere! Faceți-vă placa să sară pentru a afla despre mișcarea armonică.

CENTRIFUGA: Nu vă amețiți... Aflați mai multe despre energia potențială și mișcare.

Permiteți elevilor să dezvolte abilități transferabile, cum ar fi gândirea critică și rezolvarea problemelor, printr-o abordare de învățare bazată pe anchetă. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de electronică - studenții vor trebui pur și simplu să-și conecteze smartphone-ul sau tableta la placă și să folosească senzorul de la bord și modulele plug-and-play pentru a simula dinamica curselor. Datele sunt transferate de la experiment pe dispozitivul mobil prin Bluetooth, unde studenții dvs. își pot analiza și înregistra rezultatele în aplicația Google Science Journal sau în foile de lucru, dacă doriți.


Laboratorul de fizică Arduino Science Kit este compatibil și cu Google Classroom! Acum puteți partaja activitățile online direct în spațiul dvs. Google Classroom.
Specificatii tehnice:

Totul vine într-o cutie de depozitare la îndemână pentru utilizare ulterioară, cu toate piesele necesare pentru asamblarea și efectuarea experimentelor. Setul conține o gamă de senzori pentru măsurarea luminii, temperaturii, mișcării, câmpurilor magnetice și, cel mai important, acces complet la conținutul cursului online atât pentru profesori, cât și pentru studenți. Va trebui doar să furnizați câteva rechizite esențiale pentru clasă (creioane, rigle etc.) și o baterie LiPo sau o bancă de alimentare.

Dacă dețineți un Chromebook, veți primi o lună gratuită pe Create pentru sistemul de operare Chrome.


Cod de acces la conținutul exclusiv al cursului online și la notele de îndrumare ale profesorilor și la foile de lucru ale studenților


1x Arduino MKR WiFi 1010

1x Arduino Science Carrier Board

2x suporturi din silicon

1x cablu plat micro USB

1x Modul senzor de lumină Arduino cu conector Grove

1x Modul de senzor de temperatură Arduino cu conector Grove

2x Cablu Grove 20cm - conector universal cu 4 pini

2x Cablu cu două capete: clemă crocodil/ mufă banană (50 cm)

2x cablu cu două capete agrafă crocodil/ștecher banană (20 cm)

1x Magnet 1x Curea Velcro™ cu cârlig și buclă

1x punct Velcro™ cu cârlig și buclă

2x stick-uri PCB

1x codificator PCB

1x Mini arc metalic slinky

8x șuruburi M3

8x șuruburi M3

4x benzi de cauciuc

4x Garnituri mici din silicon

2x garnituri mari din silicon

Cerințe de sistem:

Port USB / Windows XP sau o versiune ulterioară / Mac OS X 10.5 sau o versiune ulterioară / Linux / Chrome OS 38 sau o versiune ulterioară Cerințe de sistem pentru aplicația Science Journal:

Android OS 5 sau o versiune ulterioară/Chrome OS System care acceptă aplicații Android

1000 Produse

Referințe specifice