Makeblock mBot și mBot Ranger Variety Gizmos Add-on Pack

Makeblock mBot și mBot Ranger Variety Gizmos Add-on Pack


676,81 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Conținând 6 carcase suplimentare pentru mBot și 2 pentru mBot Ranger, acest pachet îmbogățește controlul mișcării și aspectul față de roboții tăi.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Descriere

Includeți 5 tipuri de piese mecanice din aliaj de aluminiu de calitate profesională

Vin cu 5 piese electronice, de ex. un servo și un modul LED RGB

Modalități mai jucăușe de a codifica și de a învăța cu mBot și mBot Ranger

Proiecte pentru mBot și mBot Ranger

Mașină cu antenă - Această mașină robot poate detecta și apoi evita obstacolele din față prin cele două micro-comutatoare ale sale.

Poarta de trafic - Construita cu un modul LED RGB si un servo, aceasta poarta de bariera de trafic ramane inchisa cand lumina devine rosie si se ridica cand lumina verde este aprinsa.

Timer - Pe lângă numărarea timpului, acest gadget poate fi folosit și pentru a crea proiecte distractive împreună cu stadiul mBlock.

Dancing Cat - Unind servo și un fascicul lung împreună pe mBot, puteți programa servo pentru a roti fasciculul într-un interval. Este, fără îndoială, un mod amuzant pentru robotul tău de a imite adorabil o pisică care își flutură labele mici!

Pisica care scutură capul - Conectând servomotorul la senzorul cu ultrasunete, mBot-ul tău acționează acum ca o pisică robot care scutură din cap pentru a localiza locul în care te afli.

Pisica emițătoare de lumină - Atașați servo-ul în spatele mBot-ului și conectat la modulul LED RGB, astfel robotul dvs. arată ca o pisică cu o coadă care clipește.

Floarea-soarelui - Folosiți senzorii de lumină de la bord din Me Auriga, această floarea soarelui inteligentă poate imita urmărirea solară din viața reală.

Magic Stick - Datorită senzorului giroscop integrat, puteți balansa acest stick magic pentru a-și schimba culoarea. În caz contrar, apăsați pe micro-comutatorul pentru același efect.

Informații și descărcări

1000 Produse

Referințe specifice