Pachetul de suplimente makeblock mBot și mBot Ranger Perception Gizmos

Pachetul de suplimente makeblock mBot și mBot Ranger Perception Gizmos


832,85 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Dezlănțuind reimaginația, acest pachet conține 5 carcase suplimentare pentru mBot și 2 pentru mBot Ranger. Ideal pentru a învăța sau a preda concepte electronice, oferă senzori suficient de esențiali pentru proiecte mai interesante.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Descriere

Includeți 5 tipuri de piese mecanice din aliaj de aluminiu de calitate profesională

Vin cu 5 module electronice, de ex. un senzor de sunet, un senzor de temperatură și umiditate etc.

Ansamblu distractiv și educațional pentru a experimenta minunile tehnologiilor electronice

Proiecte pentru mBot și mBot Ranger

Range Finder - Echipat cu un senzor ultrasonic, acest dispozitiv portabil poate afișa distanța măsurată în timp real, variind de la 3 la 400 cm pe panoul LED. Acceptă operarea offline.

Lampă de control al sunetului - Integrată cu senzorul de sunet, puteți crea o lampă de masă declanșată de voce - așteptați-vă la un control convenabil al luminii în întuneric dintr-o pocnire a degetelor.

Stație meteo - Combinată cu un senzor de temperatură și umiditate, mBot devine un observator care vă permite să măsurați și să afișați informațiile meteo din interior instantaneu!

Robot Knob - Reproiectat cu un potențiometru și un panou LED cu matrice 8×16, robotul tău poate juca acum un joc de ghicire a numărului cu tine. Bucurați-vă de timp liber simplu cu acest dispozitiv inteligent, care oferă distracție care cu siguranță se vor potrivi tuturor vârstelor.

Ventilator cu economisire a energiei - Reproiectat mBotul dvs. cu pale de ventilator și un motor, acest dispozitiv inteligent pornește când sunteți aproape și se oprește când vă îndepărtați.

Roly-Poly - Gesturi amuzante și expresii caracteristice, această jucărie jucăușă roly-poly le poate ține pe toate prin codificare, inspirând zâmbetul copiilor și adulților deopotrivă.

Cutie muzicală - Acest proiect se comportă ca o cutie muzicală clasică cu un mic dansator pe scenă. Folosind senzorii de lumină incorporați ai Me Auriga, puteți codifica pentru a defini modul în care funcționează atunci când luminile casei încep să scadă.

Informații și descărcări

1000 Produse

Referințe specifice