Set magnetic de construit MAGNA-TILES Clear Colors 100 piese
video

Set magnetic de construit MAGNA-TILES Clear Colors 100 piese


557,00 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Solicita prin email publicare produs in SEAP - SICAP 

Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

  • Aceste piese transparente, avand aspectul unor vitralii viu colorate, au magneti in interiorul lor care ii vor ajuta pe cei mici sa construiasca orice isi imagineaza. Copiii pot crea diverse figuri geometrice plane si in spatiu (patrate, prisme, triungiuri, cuburi, piramide si alte forme geometrice), explorand astfel matematica si relatiile in spatiu.
  • Fiecare piesa are magneti pe margini, insa este un secret capacitatea unica de a se atrage reciproc, chiar si atunci cand sunt rotiti invers.
  • Setul Magna-Tiles 100 este perfect pentru constructorii avansati, mai multi frati sau pentru gradinite si include 100 de piese magnetice transparente si viu colorate: 50 patrate mici, 4 patrate mari, 20 triunghiuri echilaterale, 11 triunghiuri drepte, 15 triunghiuri isoscele.
  • Magna-Tiles mentine active timp indelungat interesul si atentia copiilor si constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilitatilor spatiale, tactile, motorii fine, de constructie si modelare, matematice si geometrice.
  • Dezvolta gandirea logica si critica, rationamentul matematic, abilitatile de rezolvare a problemelor spatiale, imaginatia si creativitatea. In plus, Magna-Tiles face ca invatarea sa fie distractiva, mareste timpul si capacitatea de concentrare a copiilor, mentinandu-le atentia ocupata cu ceva educațional.
  • Toate seturile Magna-Tiles sunt compatibile intre ele.
  • Magna-Tiles sunt folosite in scoli, gradinite, locuri de joaca, in centre pentru copii, in muzee pentru copii si in multe case din toata lumea. Parintii, educatorii si copiii de toate varstele iubesc Magna-Tiles!
  • Seturile magnetice de constructie Magna-Tilessunt sigure pentru copii, nu contin BPA, ftalati, PVC, latex sau materiale toxice, respectand standardele internationale de calitate si siguranta CE, EN71, ASTM și CPSIA. 
  • Atentie! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de accidente. Jucaria contine magneti sau componente magnetice. Magnetii care se lipesc unul de celalalt sau se ataseaza de un obiect metalic in interiorul corpului uman pot provoca accidente grave. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati.
Magna Tiles
5 Produse

Referințe specifice

Carduri numere cu Magna Tiles

Carduri educative cu numere pentru idei de activitati cu setul magnetic Magna Tiles

Descarcă (4.95MB)

Legate deproduse