Storage and Transport Case (1190 x 790 x 370 mm)

Storage and Transport Case (1190 x 790 x 370 mm)


32.368,00 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Avantaje:

- O carcasă practică personalizată pentru depozitarea și transportul în siguranță a modelelor din fabrică fischertechnik

- Inserați o dată - gata! Partea inferioară a fabricii este complet funcțională, doar capota trebuie mutată.

- Căptușit în interior cu căptușeală moale din spumă

- 3 buzunare interioare cu fermoar pentru depozitarea accesoriilor

- 4 mânere de transport rabatabile

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

O carcasă personalizată pentru depozitarea și transportul în siguranță a modelelor fischertechnikfactory, care se potrivește exact cu dimensiunile acestora. Acest lucru îl face ideal pentru utilizatori, care iau în mod regulat modelele din fabrică cu ei la târguri, doresc să le arate clienților și colegilor lor pentru demonstrații pe site sau caută protecție pentru a acoperi și stoca aceste modele. Opțiunea practică de transport funcționează în felul următor: Modelul din fabrică este plasat o dată în partea inferioară a carcasei (înălțime: 30 mm). Numai capota superioară (înălțime: 340 mm) este îndepărtată sau pusă. Modelul din fabrică în sine nu mai trebuie mutat și este, de asemenea, complet funcțional în partea inferioară.

Material:

Profil de carcasă din aluminiu cu plăci de plastic și 4 mânere de oțel basculante și colțuri de protecție pentru unghiuri pentru stabilitate suplimentară. Partea superioară (capota carcasei) este parțial căptușită cu blocuri de spumă moale la înălțimi indiferente și are 3 buzunare interne cu fermoar pentru depozitarea cablurilor și accesoriilor. Partea inferioară este căptușită cu spumă dură.

100 Produse

Referințe specifice