Aventura 7: sistemul muscular
Aventura 7: sistemul muscular
Aventura 7: sistemul muscular Aventura 7: sistemul muscular Aventura 7: sistemul muscular

Aventura 7: sistemul muscular


202,29 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

În sfârșit, o carte de anatomie umană pe care copiii tăi o vor iubi!

Acest caiet de lucru premiat face mult mai mult decât să-ți înveți copilul despre sistemul muscular.

Alăturați-ne să aflăm despre sistemul muscular! Călătoriți la Parisul din 1850 și întâlniți -l pe Jules Leotard, un celebru interpret acrobatic, așa cum suntem
întăriți Înțelegerea noastră despre anatomia din spatele sistemului muscular .

Printr-o combinație artistică de învățare practică, povestiri, culturi mondiale și activități de implicare, acest registru de lucru îți ghidează copiii într-o călătorie a descoperirii de sine și o înțelegere a ceea ce sunt făcute.

În cadrul aventurii 7, Veți găsi activități distractive ale sistemului muscular pentru copii care includ experimente, meșteșuguri, benzi desenate, jocuri de cuvinte, rețete și multe altele!

Vârste recomandate: Pentru învățare independentă, vă recomandăm cu vârste cuprinse între 8-12 ani. Cu toate acestea, aceste cărți de lucru sunt potrivite pentru toate vârstele, inclusiv pentru părinți!

Învață tinerii studenți despre sistemul lor muscular printr -o abordare multidisciplinară care integrează alfabetizarea, știința, studiile sociale, sănătatea/sănătatea, arta și multe altele!

Acest produs include:

- 101 pagini de învățare practică pentru ore de descoperire și distracție!
-Include comicul:
Time Skaters Adventure 7: Fleur-de-Wheee!

Angajează tineri în înțelegerea anatomiei, fiziologiei și psihologiei. Această carte stabilește o bază pentru descoperirea modului în care funcționează corpul, crearea încrederii și luarea deciziilor sănătoase pentru tine. Abordarea noastră pedagogică include o varietate de modalități de învățare, proiectare a curriculumului în spirală și conținut reprezentativ din punct de vedere cultural și reprezentativ.

Am avut oportunitatea de a lucra cu o echipă de părinți, educatori, scriitori, medici, oameni de știință, artiști, cercetători și realizatori în crearea acestui conținut original, educațional, premiat. Le mulțumim tuturor pentru timpul lor, pasiunea lor și expertiza lor în a -l ajuta să vă cunoașteți o realitate.

3017535
5 Produse

Referințe specifice