Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert
Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert
Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert

Simulator de pacienți umani - Manechin ADAM-X Xpert



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Adam-X este simulatorul de pacienți de sex masculin conceput pentru practicarea abilităților și furnizarea de asistență medicală în caz de urgență. Adam-X este ; o reproducere a unei structuri scheletice și anatomice a unui om. ; Adam-X este durabil și potrivit pentru instruire în orice situație de urgență în orice mediu, ideal pentru traume militare și civile ; instruire de urgență. ; Adam-X este un sistem wireless; Un computer wireless complet funcțional, permite instructorului să monitorizeze și să efectueze ajustări în cursul de formare.
anatomie realistă
Adam-X este o reproducere a unei structuri scheletice și anatomice ; a unui om cu caracteristici și caracteristici distincte. Este umanizat ; și are o piele foarte realistă. ; Adam-X are clipire automată în funcție de statutul fiziologic, ; precum și de o reacție fiziologică a elevilor la lumină și la atingere. din Adam-X se poate umfla.

antrenament
Adam-X este ideal pentru antrenamente ALS, scenariu ; instruire de formare și tratament medical. instruire. ; În timpul antrenamentului CPR, este urmărită precizia plasării mâinilor ;, precum și a profunzimii și ratei de compresie.

sunete
Adam-X are o mare varietate de sunete. Auscultarea este posibilă ; cu 8 puncte de sunete de respirație, 5 puncte de sunete cardiace și 14 puncte ; de sunete pulmonare pe partea din față a manechinului, cu posibilitatea ; un set independent de opțiuni ale sunetelor din 4 zone. ; acolo este, de asemenea, posibilitatea ausculării pe spatele manechinului. ; sunetele de respirație sunt independente și sunt legate de ventilație ; din fiecare plămân. Adam-X are vorbire și poate spune „da”, „nu” și unele interjecții. ; De asemenea, sunt prezentate sunete guturale și de tuse.

sistem cardiovascular
Adam-X are un puls bilateral palpabil pe artera carotidă, ; artera femurală, artera radială, artera dorsală a piciorului, ; artera popliteală și tibialisul posterior.

pulmonologie
Adam-X are un tract respirator foarte realist. Are plămâni independenți din dreapta și stânga independenți, iar ventilația plămânului ; duce automat la sunetele corespunzătoare ale respirației, ; excursie toracică și schimb de gaze pulmonare. Apariția ; apnee sau hipoventilare, împreună cu fracția scăzută ; de oxigen în amestecul de gaze inspirat, duc la modificări fiziologice corespunzătoare: hipercapnie, hipoxemie, ; scăderea SPO2 și tahicardie. Ventilația plămânilor ; la o presiune pozitivă sau la restaurare spontană a ventilației ; returnează ADAM-X la respirație cu o cantitate adecvată ; rata respiratorie. Adam-X prezintă, de asemenea, flotarea pieptului, ; și rezistența căilor respiratorii se schimbă în consecință.

caracteristici suplimentare
  • Lucrați cu o adevărată electrocardiogramă și cu un adevărat defibrilator
  • Posibilitatea de a conecta un adevărat monitor al pacientului uman și o mașină reală de anestezie
  • Antrenamentul cursului normal al anesteziei
  • Pregătirea complicațiilor caracterului general în anestezie
  • Sistem farmaceutic unic: Adam-X recunoaște nu ; doar medicamentul administrat, ci și doza primită, ; o modificare a parametrilor vitali apare corespunzător
  • Creați mai multe scenarii cu editorul de scenarii
  • Forța de feedback realistă

Medical X
1021109
5 Produse

Referințe specifice