Trainer cu imagini termice TI Rescue Randy
Trainer cu imagini termice TI Rescue Randy
Trainer cu imagini termice TI Rescue Randy Trainer cu imagini termice TI Rescue Randy Trainer cu imagini termice TI Rescue Randy

Trainer cu imagini termice TI Rescue Randy


38.103,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

TI Rescue Randy extinde opțiunile pentru instruirea de salvare. Scanerele imagistice termice sunt acum capabile să -l vadă pe Randy la o distanță de peste 20 de metri încălzitoare speciale pe față și mâinile funcționează de la prize standard de 110V sau 220V și atinge temperatura dorită în 15 minute. Puteți seta temperatura pe care o doriți pe Ti Rescue Randy și el va fi vizibil pe scaner pentru peste 45 de minute deconectat. Ideal pentru instruirea de salvare în clădiri sau căutare și salvare pe teren, salvarea Randy Ti va ieși în evidență de imaginea termică de fundal.

TI Rescue Randy a fost testat în spații pline de fum și abur pentru medii de stingere a incendiilor, cu simulare realistă demonstrată pentru antrenamentele de salvare și extracție. În mediile din lumea reală, manechinul nu este probabil să fie prezentat cu întregul corp sau cu torsul expus pentru o definiție ușoară a semnăturii de căldură. Prin urmare, ar trebui să vă antrenați cu prezentări mai mici, cum ar fi capul și mâinile. Pregătirea cu pompierii a arătat valoarea reală a TI Rescue Randy pentru a oferi prezentarea de calitate necesară pentru o pregătire eficientă și realitatea adăugată în prezentarea dimensiunii vieții care prezintă aceleași probleme în timpul extracției care sunt întâlnite cu o victimă incapacitată. Chiar și fără o sursă de alimentare, TI Rescue Randy poate deține o prezentare realistă și eficientă pentru antrenament cu imaginea termică timp de peste 45 de minute. TI Rescue Randy oferă oportunități de instruire sporite pentru o gamă largă de aplicații precum:

Aplicații militare - Instruire pentru combaterea incendiilor princhpale ale spațiului, căutare și salvare.
Corecții și poliție - instruire pentru scenarii de evadare și evaziune și suficient de flexibile pentru a sprijini instruirea pe teren sau pe locație. TI Rescue Randy este construit în jurul unei platforme de conducere, accidentate și stabile, care oferă valoare de ani de zile, acum îmbunătățită pentru a vă duce antrenamentul la un nou nivel de eficacitate.
Simulaids
1019954 [W44172]
5 Produse

Referințe specifice