Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis
Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis
Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis

Manechin auscultare SAM 3G - ton deschis



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Anacultarea Training manechinul Sam 3G a fost dezvoltat pentru a fi simplu și ușor de operat. În afara cutiei, SAM 3G poate fi conectat și setat pentru a învăța sunetele dorite cardiace, plămâni, intestin sau bruți. Cardionics a conceput SAM 3G pentru a crea o experiență simplă de formare a Auscultation Auscultation, eliminând complet frustrarea încorporării instrumentelor educaționale complicate în clasă. În afară de predarea abilităților de auscultare către întreaga clasă, elevii își pot exersa și abilitățile practice în auto-studiu cu Torso Sam 3G fără supraveghere.

Odată cu formarea manechinul Sam 3G, Cardionics a dus implicarea studenților în educația de auscultare la nivelul următor. Popularul Sam 3G are un impuls palpabil și vine cu 24 de videoclipuri, 12 videoclipuri ecocardiograme și forme de undă EKG ale fiecărui sunet cardiac. În plus, este disponibil în 7 limbi: engleză, franceză, germană, poloneză, portugheză, rusă și spaniolă. Combinate cu ghidul lecției inclus și fonocardiograme pentru fiecare sunet sau condiție, elevii vor avea acces la tot ceea ce au nevoie pentru a-și stăpâni abilitățile de auscultare-inclusiv recunoașterea unui sunet pulmonar Covid-19.

SAM 3G conține peste 100 de sunete normale și anormale cardiace, respiratorii, intestinale și bruți de cea mai înaltă și mai clară calitate. De asemenea, include acces la Biblioteca Real Sounds, o colecție de 24 de sunete reale de inimă și pulmonare înregistrate de la pacienții live. Utilizarea acestor instrumente valoroase permite educatorilor să creeze biblioteci care să se potrivească cu prelegeri și programe specifice. Și cu boxele încorporate, studenții se pot ausculta folosind propriul lor stetoscop primind sunete clare. Cu SAM 3G, nu există perturbarea zgomotului din mecanica interioară.

În greutate de puțin peste 20 de kilograme, Sam 3G este portabil și este ușor de transportat. Instructorii pot aduce SAM 3G la Laboratorul de competențe, la clasă sau la auditorium - asigurându -se că elevii petrec timp adecvat practicându -și abilitățile de auscultare. Profesorii pot juca, de asemenea, videoclipuri cu studii de caz simulate pentru ca studenții să înțeleagă tehnicile de interacțiune profesională-pacientă a asistenței medicale.
;
antrenament de auscultare cu caracteristici SAM 3G:
  • Biblioteca completă de Auscultare formată din 34 de sunete inimii, 11 combinații de inimă-plămâni, 45 de sunete pulmonare, 11 sunete intestinale și 4 sunete brute
  • 24 de sunete reale, 24 de cazuri de studiu și 12 videoclipuri ecocardiograme încorporate în software
  • Forme de undă EKG pentru toate sunetele inimii
  • Covid-19 Auscultation Lung Sound
  • Auscultare cu orice stetoscop clinic
  • Puls carotid palpabil
  • Software disponibil în 7 limbi: engleză, franceză, germană, poloneză, portugheză, rusă și spaniolă ;
Detalii tehnice:
  • Livrat cu un laptop cu software preinstalat
  • Cutie de transport si sistem audio vandute separat < /li>
  • Disponibil în versiunea ușoară și închisă a pielii
  • Asistență tehnică nelimitată ;
Conținut de livrare:
  • Portabil ; sam 3g Torso de auscultare masculină pentru bărbați
  • Laptop cu software preinstalat
  • Copie digitală a Ghidului lecției Sam ;
  • Manual de utilizare
  • Asistență tehnică nelimitată ;
SAM 3G este o fidelitate ridicată, dar totuși simplă de operat manechinul de instruire. Cu o interfață remarcabil de ușor de utilizat, instructorii își pot programa prelegerile în câteva secunde. Când utilizați SAM 3G, educatorii de simulare pot oferi o varietate de experiențe versatile și personalizabile programelor de pacienți standardizați și examenului clinic structurat obiectiv (OSCE).

Achiziționarea SAM 3G include o licență SAM Online de 1 an gratuită. SAM Online este o platformă interactivă de formare online de auscultare online, care oferă studenților și instructorilor acces la o bibliotecă de sunete simulate extinse, ghiduri de lecție pentru peste 60 de condiții și instrumente pentru a grafic progresul învățării. Biblioteca de sunet cuprinzătoare și ajutorul instructorului fac ; sam online ; potrivit pentru fiecare nivel de antrenament de auscultare.

Cardionics
1021554
5 Produse

Referințe specifice