Manechin Micuta Anne AED
Manechin Micuta Anne AED
Manechin Micuta Anne AED Manechin Micuta Anne AED Manechin Micuta Anne AED Manechin Micuta Anne AED

Manechin Micuta Anne AED


5.807,19 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Sistemul de instruire AED Micuta Anne AED oferă toate caracteristicile esențiale necesare pentru învățarea CPR pentru adulți, defibrilație și defibrilator pentru plasarea plăcuței:

• Repere corecte anatomic și crestătură sternală permit studentului să practice identificarea tuturor reperelor anatomice relevante pentru CPR și defibrilare pentru adulți.
• Obstrucția naturală a căilor respiratorii permite studenților să învețe tehnica importantă de deschidere a căilor respiratorii ca într-o situație din viața reală. Acest lucru învață cum să administreze eficient aerul pacientului. Pot fi practicate și tracțiuni abdominale.
• Funcția realistă a căilor respiratorii înseamnă că căile respiratorii rămâne obstrucționată fără manevre corespunzătoare a înclinării capului/a bărbiei sau a manevrelor de tracțiune a maxilarului. Creșterea pieptului este văzută cu ventilații corecte.
• Pasajele orale și nazale permit o prindere realistă a nasului necesar pentru ventilația gurii la gură.

Caracteristica unică de proiectare a manechinilor AED este că este necesară o plasare corespunzătoare a plăcilor pe pieptul pacientului pentru a avansa în scenariu, ceea ce înseamnă că studenții primesc o pregătire CPR-D de calitate. Unitatea de control de la distanță oferă, de asemenea, instructorului un control unic al scenariului.

durabil și accesibil
• Construcții durabile care oferă o utilizare pe termen lung inegalabilă
• Raporturi mai mari de la student-manechinul care permit o practică practică sporită
• Design ușor de transportat ușor

AED Trainer nu este inclus. Vă rugăm să comandați AED Trainer separat . Domeniul de livrare: pachet soft/covor de antrenament, 2 fețe de manechin, 2 căi respiratorii, 6 șervețele de manechin, ghid utilizator și jachetă.
Laerdal
1017854 [W19625]
5 Produse

Referințe specifice