Manechin complet CPARLENE cu conectiuni electronice


30.797,19 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

CPARLENE nu necesită curățare! Măștile de față individuale ale elevilor oferă o protecție maximă împotriva contaminării încrucișate. Fiecare mască de față este proiectată cu o supapă și este de unică folosință sau poate fi reutilizată după dezinfectarea corespunzătoare. Părul modelat nu necesită întreținere. Căile respiratorii traheale de unică folosință și căile respiratorii inferioare cu pungă pulmonară elimină procedurile de dezinfectare consumatoare de timp. Include 10 căi respiratorii de unică folosință, 10 căi respiratorii de unică folosință și cinch măști de față sanitare.

Monitorizarea electronică permite cursanților să -și critice performanța dintr -o privire. Toate unitățile de monitorizare electronică sunt adăpostite în afara, conectate printr-o mufă de interfață cu eliberare rapidă similară cu o extensie telefonică. Electronica portabilă permit monitoarele, nu studenții, să fie mutați de la manechin la manechin. Ajută la reducerea contaminării încrucișate. Toate unitățile sunt alimentate de baterii „C” sau „D” și se schimbă de la lecturi pentru adulți la copii cu flip -ul unui comutator.

Include un costum de jogging lavabil, arcuri pentru copii, consumabile și o carcasă durabilă de călătorie/depozitare cu roți. Funcție de tracțiune a maxilarului.

Garanție de trei ani.
Life/form
3004412 [W44719]
5 Produse

Referințe specifice