Manechin Little Anne QCPR, pachet de 4 - ton inchis
Manechin Little Anne QCPR, pachet de 4 - ton inchis

Manechin Little Anne QCPR, pachet de 4 - ton inchis


14.874,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Cercetările arată că CPR de calitate de calitate este asociat direct cu rezultatele pozitive ale stopului cardiac.1,2 Instruirea ajută la pregătirea unui pasager pentru a oferi CPR, dar este o provocare pentru instructori să ofere feedback precis și obiectiv cu privire la performanța lor.
;
Little Anne este acum disponibilă cu tehnologia de feedback, care s -a dovedit că îmbunătățește achiziția și performanța abilităților CPR.3 Little Anne QCPR folosește tehnologia inteligentă Bluetooth, conectându -se cu tablete și smartphone -uri pentru a oferi măsurare și feedback QCPR.


predare eficientă pentru învățarea eficientă

Mica Anne QCPR permite unui instructor să monitorizeze până la șase elevi în același timp din palma mâinii lor. Aplicația pentru instructor oferă un rezumat ușor de vizualizat performanța care evidențiază studenții care pot necesita îndrumări suplimentare. Într -o privire puteți ridica cine nu se comprimă suficient de profund, care nu se comprimă la ritmul corect și care este supraveghetor.

Mica Anne QCPR are, de asemenea, o cursă CPR în aplicația de instructor. Învățarea gamificată poate îmbunătăți implicarea cursanților și păstrarea abilităților. Noua caracteristică de cursă CPR adaugă un element de concurență distractivă și prietenoasă pentru a angaja studenții și a ajuta antrenamentul de resuscitare „stick”.

include :
  • 4 manechinul
  • 8 fețe de manechin
  • 8 Airways
  • 24 șervețele manechinul
  • 4 jachete pentru manechinul
  • 4 covorașe de antrenament
  • Carcasă de transport moale
Laerdal
3011437
5 Produse

Referințe specifice