ARDUINO Arduino UNO WiFi Rev.2

ARDUINO Arduino UNO WiFi Rev.2


700,17 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Arduino pentru proiectele tale educaționale cu conectivitate wireless și senzor de mișcare.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Prezentare generală

Arduino UNO WiFi Rev.2 este cel mai ușor punct de intrare la IoT de bază cu factorul de formă standard al familiei UNO. Fie că vă uitați să construiți o rețea de senzori conectată la biroul sau la routerul de acasă sau dacă doriți să creați un dispozitiv BLE care trimite date către un telefon mobil, Arduino UNO WiFi Rev.2 este soluția dvs. unică pentru multe dintre scenarii de bază de aplicații IoT.

Adăugați această placă la un dispozitiv și o veți putea conecta la o rețea WiFi, folosind acceleratorul securizat de cip criptografic ECC608. Arduino Uno WiFi este funcțional același cu Arduino Uno Rev3, dar cu adăugarea WiFi / Bluetooth și alte îmbunătățiri. Încorporează noul microcontroler ATmega4809 pe 8 biți de la Microchip și are o unitate IMU (Inertial Measurement Unit) LSM6DS3TR la bord.

Modulul Wi-Fi este un SoC autonom cu stivă de protocoale TCP/IP integrată care poate oferi acces la o rețea Wi-Fi sau poate acționa ca punct de acces. Este u-blox NINA-W102 și (aici) găsiți fișa de date.

Arduino UNO WiFi Rev.2 are 14 pini de intrare/ieșire digitală—5 pot fi utilizați ca ieșiri PWM—6 intrări analogice, o conexiune USB, o mufă de alimentare, un antet ICSP și un buton de resetare. Conține tot ce este necesar pentru a susține microcontrolerul. Pur și simplu conectați-l la un computer cu un cablu USB sau alimentați-l cu un adaptor AC sau baterie pentru a începe.

 

Compatibilitate

Această placă are microcontrolerul Microchip ATmega4809, dar datorită stratului de compatibilitate inclus în nucleu, puteți rula toate schițele realizate pentru microcontrolerul ATmega328P al UNO pe ATmega4809. Puteți găsi mai multe informații despre utilizarea acestui mod în pagina Noțiuni introductive a Arduino UNO WiFi Rev.2.

 

Bluetooth® și BLE

Chipsetul de comunicații de pe Arduino UNO WiFi Rev.2 poate fi atât un client, cât și un dispozitiv gazdă BLE și Bluetooth®. Ceva destul de unic în lumea platformelor de microcontrolere. Dacă doriți să vedeți cât de ușor este să creați un dispozitiv Bluetooth® central sau periferic, explorați exemplele de la ArduinoBLE library.

Îl deschidem pentru ca tu să piratezi

Arduino UNO WiFi Rev.2 este un dispozitiv cu procesor dublu care invită la experimentare. Hackerea modulului WiFiNINA vă permite, de exemplu, să utilizați atât WiFi, cât și BLE / Bluetooth® simultan pe placă. O altă posibilitate este să existe o versiune super-ușoară a linux care rulează pe modul, în timp ce microcontrolerul principal controlează dispozitive de nivel scăzut, cum ar fi motoarele sau ecranele. Aceste tehnici experimentale necesită hacking avansat din partea ta. Acestea sunt posibile prin modificarea firmware-ului modulului pe care îl puteți găsi la our github repositories.

ATENTIE: acest tip de hacking incalca certificarea modulului tau WiFiNINA, fa-o pe propriul risc.

 

Noțiuni de bază

The Getting Started secțiunea conține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă configura placa, pentru a utiliza software-ul Arduino (IDE) și pentru a începe să lucrați cu codificarea și electronica.

Specificatii tehnice

Microcontroler ATmega4809 (fișă de date)

Tensiune de operare 5V

Tensiune de intrare (recomandata) 7 - 12V

Pinii I/O digitale 14 — 5 Oferă ieșire PWM

Pini I/O digitale PWM 5

Pini de intrare analogică 6

Curent DC per pin I/O 20 mA

Curent DC pentru pin de 3,3 V 50 mA

Memorie flash 48 KB (ATmega4809)

SRAM 6.144 de octeți (ATmega4809)

EEPROM 256 de octeți (ATmega4809)

Viteza ceasului 16 MHz

Modul radio u-blox NINA-W102 (fișă de date)

Secure Element ATECC608A (fișă de date)

Unitate de măsurare inerțială LSM6DS3TR (fișă de date)

LED_BUILTIN 25

Lungime 68,6 mm

Latime 53,4 mm

Greutate 25 g

 

1000 Produse

Referințe specifice