Simulator de cateterizare, femeie
Simulator de cateterizare, femeie

Simulator de cateterizare, femeie


11.554,89 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Cateterizarea este una dintre abilitățile de bază pe care toți studenții care alăptează trebuie să le învețe, iar pentru a învăța tehnicile, trebuie să practice. Vreun voluntar pacient? Probabil nu! Dar ; ; simulatoarele permit demonstrații și practică în cateterismul urinar, fără jenă sau disconfort pentru pacient sau studenți.

În plus, simulatoarele de cateterizare sunt utile pentru identificarea anatomică și demonstrarea îngrijirii perineale. Simulatorul de cateterizare feminină este construit cu un rezervor de vezică, uretră pacientului și o supapă care simulează sfincterul uretral intern. Sentimentul normal de rezistență și presiune va fi experimentat ca cateter este trecut prin uretră, pe lângă sfincter și în vezică. Când cateterul intră în vezică, urina artificială (apa) va curge de la cateter la fel ca la un pacient real, iar manșeta trebuie dezumflată complet înainte de îndepărtarea cateterului. Utilizarea necorespunzătoare a unui foley poate duce la deteriorarea simulatorului.

Acest simulator este torsul unei femei de vârstă mijlocie cu coapse răpite pentru o poziție adecvată în timpul cateterismului. Genitalele externe și perineul sunt modelate într -o formă de viață. Labia minora poate fi răspândită în mod natural pentru a dezvălui clitorisul, deschiderea uretrală și introitul vaginal. Include o carcasă de transport, lubrifiant, cateter și ghid didactic.

Standul de alimentare cu lichide nu este inclus.


Life/form
1005588 [W44006]
5 Produse

Referințe specifice