Simulator de cateterizare a inimii
Simulator de cateterizare a inimii

Simulator de cateterizare a inimii


17.754,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Acum puteți antrena rezidenții și personalul în tehnicile de efectuare a cateterismului venos central folosind simulatorul TPN.

Toate reperele adecvate sunt palpabile pentru identificarea realistă a locurilor de inserție. Pielea sintetică poate fi îndepărtată de la umăr pentru a dezvălui musculatura disecată și locația venelor, arterelor și a altor repere.

Cu pielea în loc, puteți introduce efectiv introducerea acului. Senzația tactilă este dramatic realistă. Sângele artificial este conectat pentru a oferi confirmarea locației adecvate a acului atunci când „sângele” curge din ac, la fel ca adevăratul lucru!

Cateterele venoase pot fi strecurate pe loc odată ce introducerea este introdusă în mod corespunzător. Utilizarea unui cateter Swan-Ganz este posibilă. ; pielea și venele se vor ridica la puncția repetată pentru a permite antrenamentul de zeci de membri ai personalului. Pielea și venele sunt ușor înlocuite odată purtate.

De asemenea, practică
  • Îngrijirea corectă a locului de puncție și administrarea parenterală a lichidelor
  • Măsurarea presiunii venoase centrale
  • Tehnici de bandaj fără teamă de infecție sau de alt rău pentru un pacient
În programele de instruire medicală de urgență, practicați livrarea de volume mari de lichide în traume. Injectați pentru acțiuni rapide, după cum este necesar pentru procedurile de susținere a vieții cardiace.

Include pungi de alimentare cu lichide, pielea înlocuibilă, etanșarea tuburilor, ace, un sfert de sânge și ghid de predare într -o carcasă dură. Standul de alimentare cu lichide nu este inclus. ;


Life/form
1017260 [W44015]
5 Produse

Referințe specifice