Model de celule umane, de 40.000 de ori dimensiunea naturala
Model de celule umane, de 40.000 de ori dimensiunea naturala
Model de celule umane, de 40.000 de ori dimensiunea naturala Model de celule umane, de 40.000 de ori dimensiunea naturala Model de celule umane, de 40.000 de ori dimensiunea naturala Model de celule umane, de 40.000 de ori dimensiunea naturala

Model de celule umane, de 40.000 de ori dimensiunea naturala


73.946,59 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Acest model de un fel reprezintă o celulă umană nediferențiată la o mărire de 40.000 de ori. Acesta arată structura celei mai mici unități a oricărei creaturi vii capabile de viață independentă, așa cum se vede printr -un microscop electronic. Modelul de celule umane de înaltă calitate arată organele esențiale de celule purtătoare de funcții, cu o frumusețe uimitoare, iar aranjarea lor în model oferă o imagine momentană a echilibrului dinamic al unei celule.

Nucleul celular, câteva mitocondrii și lizozomii sunt arătați în secțiune, astfel încât structura lor internă este vizibilă. Celula de sticlă este o ochi de ochi în multe expoziții și a primit mai multe distincții ca „World Didac Gold Award”. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui model pentru o cutie de afișare, montarea muzeului sau pentru a face o declarație într -un hol - acest model de celule de sticlă este de cea mai bună calitate și sigur că vă place.

1008554 [VL650]
5 Produse

Referințe specifice