Placă de control de mediu Kitronik pentru microbit BBC

Placă de control de mediu Kitronik pentru microbit BBC


415,01 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Placa de control de mediu Kitronik oferă o varietate de intrări pentru senzori și puncte de conectare pentru BBC micro:bit (V1 și V2) și oferă capacitatea de a controla ieșirile pentru dispozitive precum o pompă de apă, un ventilator, un servo sau un dispozitiv de încălzire. Acest lucru îl face ideal pentru sistemele de control cu ​​feedback. Această placă este, de asemenea, furnizată ca parte a setului Kitronik Smart Greenhouse.

Microbitul BBC se introduce direct în placă printr-un conector de margine integrat. Micro:bit poate citi apoi intrarea de la senzorul de temperatură ambientală BME 280 de la bord, presiune barometrică și umiditate, precum și ceasul în timp real. Există un buzzer piezo la bord, 2 ieșiri de 1 A (ideal pentru o pompă de apă, plăcuțe de încălzire sau ventilator), 3 LED-uri ZIP de stare, un conector de expansiune LED ZIP și ieșire servo. În plus față de acestea, 3 pini BBC micro:bit sunt despărțiți în conexiunile croc-clip ca alte intrări și ieșiri, împreună cu pad-uri pentru 3V și GND.

Alimentarea este furnizată prin suportul pentru baterie 3xAA de la bord sau prin mufa DC de 2,1 mm. Există un comutator pornit/oprit pentru controlul sursei de alimentare a plăcii și există un LED verde pentru a indica când placa a fost pornită. Placa produce, de asemenea, o sursă reglată de 3V care este alimentată în conectorul de margine pentru a alimenta micro:bit BBC introdus, eliminând nevoia de alimentare separat micro:bit BBC.

Placa are, de asemenea, o intrare pentru celulă solară și va încărca bateriile reîncărcabile dacă este introdusă în suportul pentru baterie de la bord. Energia regenerabilă devine din ce în ce mai importantă și acest tablou poate fi folosit pentru a ilustra modalități mai ecologice de a obține rezultatele dorite.

Placa de control al mediului poate fi codificată cu editorul MakeCode, iar Kitronik a produs un set de blocuri personalizate pentru a face munca cât mai simplă posibil. Există blocuri pentru citirea intrării și pentru controlul dispozitivelor suplimentare, cum ar fi o pompă. Acesta poate fi adăugat prin funcția de adăugare a extensiilor din editor căutând „Kitronik” sau de pe https://github.com/KitronikLtd/pxt-kitronik-smart-greenhouse. Fișa tehnică furnizată conține sfaturi detaliate de codare, atât de mult încât începătorul nu va avea dificultăți să urmărească.

Placa poate fi codificată fără a utiliza blocurile noastre personalizate în spațiile de lucru MakeCode Blocks, Javascript și Python. Codificarea unora dintre caracteristicile plăcii, de ex. I2C, necesită cunoștințe aprofundate, ceea ce îl face potrivit în principal pentru utilizatorii mai avansați.

5697_description-1-kitronik-environmental-board--microbit-callout.jpg?v=1605000688

Caracteristici:

Construiți sisteme automate care reacționează la schimbările de mediu, cum ar fi sistemele de udare a plantelor și seră.

Este compatibil atât cu micro:bit V1, cât și cu microbit V2.

Placa are un număr de intrări de senzor care pot fi codificate pentru a controla ieșirile plăcii.

Există un senzor de temperatură ambientală, presiune barometrică și umiditate BME 280 la bord și un ceas în timp real (RTC) separat.

Placa are, de asemenea, un sonerie piezo, 2 ieșiri de 1 A (ideal pentru o pompă de apă, plăcuțe de încălzire sau ventilator), 3 LED-uri ZIP de stare, un conector de expansiune ZIP LED și ieșire servo. În plus față de acestea, 3 pini BBC micro:bit sunt despărțiți în conexiunile croc-clip ca alte intrări și ieșiri, împreună cu pad-uri pentru 3V și GND.

Poate fi alimentat prin suportul de baterie 3xAA de la bord sau prin mufa DC de 2,1 mm, iar puterea controlată prin comutatorul de pornire/oprire cu un indicator LED adiacent.

Există, de asemenea, o intrare pentru celule solare care poate fi utilizată împreună cu bateriile reîncărcabile.

Placa produce o sursă reglată de 3V pentru alimentarea micro:bitului prin conexiunile i/o ale conectorului de margine.

Codați-l cu MakeCode. Kitronik a produs blocuri personalizate pentru a face munca de codificare a tablei cât mai simplă posibil, deschizând activități pentru studenții mai tineri.

Aceste blocuri personalizate sunt opționale, placa poate fi codificată fără ele în editorii Blocuri, JavaScript și Python. Deschiderea activităților pentru cei care necesită mai multă provocare.

Această placă este disponibilă și ca parte a setului Kitronik Smart Greenhouse.

Continut:

1 x placă de mediu pentru kit de seră.

dimensiuni:

Lungime: 74,5 mm.

Latime: 66 mm.

Inaltime: 29 mm.

Necesită:

Un BBC micro:bit V1 sau microbit V2.

3 x baterii AA sau sursă de alimentare cu mufă USB la DC.

Suplimente opționale;

Pompă de apă.

Tub din silicon pentru pompa de apa.

Mini Prong (adaptat pentru utilizarea cu kitul pentru seră).

Agrafe de crocodil.

ZIP Stick.

Celula solara.

Baterii reîncărcabile.

Servo.

Resources:

1000 Produse

Referințe specifice