Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie
Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie
Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie

Manechin biopsie maduva osoasa Bonnie


28.821,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

A fost dezvoltat cu aportul clinicianului pentru a oferi o simulare realistă pentru predarea și practicarea procedurilor de biopsie a măduvei osoase ale coloanei vertebrale posterioare și regiunii pelvine. Bonnie a fost modelată dintr -o os pelvină feminină de dimensiuni medii și coloana vertebrală pentru a permite palparea reperelor, cum ar fi procesul spinos și crestele iliace anterioare și posterioare pentru a facilita plasarea adecvată a acului biopsiei.

manechinul Bonnie include o bază de înclinare pentru a simula tratarea pacienților în poziții de decubit predispus sau lateral (lateral). Inserțiile osoase ale crestei iliace posterioare dreapta și stânga sunt proiectate pentru a fi înlocuibile și încorporează măduva osoasă simulată care poate fi extrasă în timpul procedurilor de biopsie simulate pentru a confirma tehnica adecvată. ; coaja pielii corpului are o senzație moale și poate fi îndepărtată cu ușurință pentru a expune întregul Anatomia pelvină/coloană vertebrală subiacentă și pentru a facilita înlocuirea inserțiilor osoase a crestei iliace. Proiectarea încorporează, de asemenea, o inserție înlocuibilă a sitului de puncție localizată pe oasele crestei iliace posterioare, pentru a permite mai multe puncții de sit.

Bonnie Trainer vă poate ajuta personalul clinic să dobândească abilități valoroase, în timp ce construiți încrederea și competența necesară pentru procedurile sigure de biopsie. Acest manechin de simulare a asistenței medicale oferă un sentiment realist atunci când perforați suprafața pielii, intrând în osul crestei iliace, extragând probe simulate de măduvă osoasă.

Caracteristici:
  • Scala de viață și anatomie pentru simularea pacientului modelată de la o pelvis feminin de dimensiuni medii și coloana vertebrală inferioară.
  • Învelișul exterior al acestui model de asistență medicală anatomică oferă un sentiment moale, asemănător țesuturilor, care să permită palparea reperelor osoase subiacente, cum ar fi procesul spinos și crestele iliace anterioare și posterioare pentru a facilita plasarea adecvată a acului biopsiei.
  • Simularea poziționării realiste a pacientului cu baza înclinată inclusă.
  • Designul inovator include o inserție de piele de puncție înlocuibilă pentru a permite 200+ accesări înainte de a fi nevoie de piese de schimb.
  • Inserțiile sunt disponibile ca piese de schimb.
Utilizați:
  • Pentru a simula tratarea pacienților în poziții de decubit lateral (lateral), manechinul Bonnie poate fi configurat cu suportul înclinat inclus sau poziționat pe o suprafață de masă pentru a se adapta poziției predispuse.
  • Oasele crestei iliace din dreapta și stânga sunt proiectate pentru a fi detașabile și înlocuibile și încorporează măduva osoasă simulată care poate fi extrasă în timpul procedurilor simulate de biopsie pentru a confirma tehnica corespunzătoare.
Conținut de livrare:
  • Carcasă cu curea
  • Invelisul pielii de corp
  • Inserție cutanată la locul de puncție
  • Stand de înclinare
  • Inserții osoase ale crestei iliace posterioare dreapta și stânga (5 seturi)

VATA
1023340
5 Produse

Referințe specifice