Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis
Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis
Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis

Acces vasculat cu ultrasunete Phantom - ton deschis


6.330,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Accesul vascular cu ultrasunete Phantom este un fantom excelent de antrenament pentru introducerea și îmbunătățirea tehnicilor și a abilităților psihomotorii asociate cu accesul vascular ghidat cu ultrasunete de succes. Materialul unic este carnea colorată cu senzația tactilă și rezistența la puncție a țesutului uman. Materialul fantomă foarte durabil poate fi accesat de 1.000 de ori, este auto-vindecarea și poate fi reumplut cu sângele simulat rezistent la pete. Nu este nevoie de manipulare specială sau refrigerare a fantomei. outlineul curbat din partea de sus a fantomului este similar cu outlineurile la pacienți și are avantajul suplimentar de a arăta importanța poziționării traductorului, deoarece poziționarea poate afecta calitatea imaginii privită-acest lucru nu este posibil pe fantomele care sunt plane. Fantoma poate fi imaginată și accesată de pe suprafața de sus, laterală sau de jos, pe bază sau îndepărtată din carcasă.

Clinicienii ni s -a spus că acest fantomă are cea mai bună imagistică dintre toate fantomele disponibile în prezent, iar unii au comentat că reduc câștigul pe mașina cu ultrasunete pentru utilizatorii avansați care doresc o experiență de acces vascular mai provocator. Este atât de realist încât mișcarea țesutului moale poate fi observată ca vârful acului este ghidat spre vas. Accesarea cu succes poate fi confirmată prin vizualizarea vârfului acului în vas și printr -o întoarcere de sânge.

Phantom cu ultrasunete de acces vascular este un model excelent pentru începători și clinicieni mai avansați în multe domenii de îngrijire, inclusiv - laboratoare de simulare, asistență medicală IV, anestezie, radiologie, formare cu ultrasunete, asistenți medicali, medicină de urgență și altele.

Phantom cu ultrasunete cu acces vascular are trei nave conținute în fantomă:
  • venă superficială mică ; (venă de 5 mm la 7,5 mm adâncime până la vârful venei)
  • venă de dimensiuni medii care se bifurcă în două vase mai mici ; (venă bifurcată 7mm pentru o singură venă mai mare și 5mm pentru cele două vene bifurcate la ~ 12mm adâncime)
  • venă mare plasată profund ; (venă de 9 mm la 15 mm adâncime până la vârful venei)

Modelul este furnizat în prealabil cu un sânge simulat rezistent la pete, o sticlă separată de 2 oz/60 ml de sânge simulat rezistent la pete și o cutie ușoară, compactă, care se potrivește, care protejează fantoma atunci când nu este utilizată și este cea mai compactă carcasă dintre toate fantomele disponibile în prezent.


Phantomul este compatibil cu orice sistem de imaginare cu ultrasunete cu un traductor adecvat. ; Piese incluse:
Phantom cu ultrasunete
Acoperire și bază pentru ultrasunete Phantom
2oz sange simulat
VATA
1021446
5 Produse

Referințe specifice