Kit de campanie despre alcool - Fatal Vision
Kit de campanie despre alcool - Fatal Vision

Kit de campanie despre alcool - Fatal Vision


58.143,39 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Cu zece ochelari, demonstrează deprecierea la cinci niveluri BAC distincte și cu lentile transparente și umbrite pentru a simula condițiile de zi/noapte. Cinci activități incluse vă vor oferi o varietate de resurse care vă vor ajuta să abordați multe lecții diferite legate de alcool.

Deficiențe simulate
  • Viziune de echilibru afectată
  • Timp de reacție
  • Judecată
Experiență
Poate fi dificil să evaluezi cât de afectat ești atunci când este sub influența alcoolului. Oferă o experiență revelatoare care arată oamenilor sobri consecințele conducerii după consumul de alcool.
Conducerea unui vehicul, luarea deciziilor de divizare în secundă și reacționarea la situații periculoase devine mult mai dificilă sub influența alcoolului. Oferă participanților o modalitate sigură de a învăța lecția vitală că alcoolul afectează dramatic echilibrul, vederea, timpul de reacție și judecata unei persoane.

Cum funcționează
Oferă experiență memorabilă pe conducerea afectată, la consumul de alcool ca minor și la alte probleme de abuz de substanțe. Participanții efectuează activități simple sau teste de sobrietate fără și apoi cu ochelarii. Efectuarea activităților permite de două ori participanților să -și experimenteze performanța în timp ce sunt neafectași și apoi afectați. Determină o persoană să afișeze comportamente tipice persoanelor sub influența alcoolului la diferite niveluri de concentrație de alcool din sânge (BAC).

Este disponibilă în cinci (5) niveluri care simulează deficiențele asociate cu un BAC anume - de la mai puțin de .06 la .25+ BAC. Ochelarii vin fie cu o lentilă clară pentru a simula condițiile de lumină de zi, fie o lentilă umbrită pentru a simula condițiile de noapte.
3011759
5 Produse

Referințe specifice