Marijuana Event Kit
Marijuana Event Kit

Marijuana Event Kit


32.820,19 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Experiența de simulare a marijuana Fatal Vision® - Kit de evenimente este un pachet complet care conține șase activități și accesoriile necesare pentru a vă ajuta să oferiți o experiență memorabilă cu privire la consecințele potențial periculoase ale deprecierii rezultate din utilizarea de marijuana recreativă. Lecțiile și activitățile demonstrează pierderea percepției vizuale, pierderea memoriei pe termen scurt, percepția vizuală modificată și timpul de reacție încetinit și luarea deciziilor.

Informați -vă comunitatea despre pericolele potențiale ale consumului de marijuana recreativă, folosind kitul de evenimente pentru a vă angaja publicul despre această problemă în creștere a sănătății și siguranței. (Brevet în așteptare)

Pachetul include: 1 Fatal Vision® Marijuana Simulation Experience, 1 rucsac, 12 bile de activitate cu 3 cutii, 400 de labirinturi cu funcții executive cu două fețe, 10 stilouri de activitate LED, 1 USB cu scene rutiere și ghid de utilizator, wireless Pointer, 1 DVD - Marijuana: În mod legal înseamnă sigur?
3011762
5 Produse

Referințe specifice