Trainer examinare prostata, 4 stagii
Trainer examinare prostata, 4 stagii

Trainer examinare prostata, 4 stagii


2.796,49 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Instructorul de examinare a prostatei este utilizat în simularea medicală și instruirea clinică pentru demonstrarea și practica examenelor rectale digitale (DRE). manechinul include 4 prostate diferite pentru a antrena metode de palpare profesională (poziție laterală sau îndoit înainte) și abilități de diagnostic asociate cu examene rectale.

Degetul arătător este introdus în rect, facilitând palparea părții din spate a prostatei, unde se găsesc majoritatea carcinoamelor de prostată. Forma, poziția și consistența prostatei sunt evaluate, permițând neregulile, indurarea și nodurile pe suprafața altfel netedă a prostatei.
Sunt incluse următoarele etape:
  • Prostată normală
  • Carcinom avansat de prostată
  • Carcinom de prostată într -un stadiu inchpient
  • Hiperplazie prostatică benignă (BPH)

Pentru referință și autocontrol, formatorul include, de asemenea, imagistica sonografică transrectală corespunzătoare (ecografie transrectală, TRUS) pentru fiecare etapă. În timp ce sunt utilizate, prostata și imaginile sonografice sunt ascunse și nu pot fi văzute de stagiar.

Forma compactă a manechinului DRE face ușor de stocat și manechinul de abilități perfecte pentru fiecare laborator de simulare medicală.
3B Scientific
1013116 [P58/1]
5 Produse

Referințe specifice