Picior de porc domestic (Sus Scrofa domesticus), felie plastinată
Picior de porc domestic (Sus Scrofa domesticus), felie plastinată
Picior de porc domestic (Sus Scrofa domesticus), felie plastinată Picior de porc domestic (Sus Scrofa domesticus), felie plastinată

Picior de porc domestic (Sus Scrofa domesticus), felie plastinată


2.927,39 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Anatomia reală oferă o perspectivă asupra interacțiunii perfecte dintre sistemele și structurile corpului uman. Îmbrățișând totul, de la o imagine de ansamblu estetică la cele mai bune detalii, fiecare plastinat dezvăluie o înțelegere de bază nealterată și destul de credibilă a științei vieții și a contextelor medicale.

Tehnica de urmărire a țesuturilor ne permite să vizualizăm structuri anatomice complexe și oferă o înțelegere complet nouă a interconectărilor funcționale fundamentale. Materialele plastice de înaltă calitate, fiecare cu un indice de refracție definit adaptat țesutului respectiv, sunt aplicate pentru a pătrunde în țesut, ceea ce îl face transparent.

Pentru a asigura o durabilitate practic nelimitată, feliile plastinate sunt aruncate între straturile de protecție acrilică. Fiecare strat acrilic are o grosime de 10 mm și protejează plastinatul împotriva razelor UV, zgârieturilor și a altor daune.

Articolele personalizate sunt disponibile la cerere.
1005382 [W29001]
5 Produse

Referințe specifice