Kit Phantom Arm (setat cu doppler-probe și lichid)


33.605,59 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Acest model realist al unui braț uman permite o introducere în metodele de diagnosticare ultrasonică Doppler. Aceste metode cer un grad ridicat de cunoaștere a sonografiei Doppler și a rezultatelor acesteia.

Cu fantoma brațului este posibil să se demonstreze principiile fundamentale și funcționarea metodelor. Diferite vase și o stenoză au fost integrate în brațul fantomă.

Când aceasta este combinată cu multiflow -ul pompei centrifuge (opțional), se pot efectua o serie de experimente pe braț. În aceste experimente, studenții pot măsura spectre tipice de flux sanguin continuu sau pulsat. Prin intermediul curbelor măsurate, se poate calcula fluxul, pulsul și indicele de rezistență. Măsurătorile suplimentare includ determinarea vitezei medii și maxime a debitului într -un profil de flux. În zona stenozei, componentele crescute ale fluxului pot fi detectate în direcție pozitivă și negativă înainte și după îngustarea vasului.

Phantomul brațului este furnizat, inclusiv tuburi de conectare, pâlnie de umplere și lichid Doppler (250 ml), precum și sonda Doppler.

Sonda Doppler cu ultrasunete cu o frecvență de 2 ; MHz a fost dezvoltată special pentru măsurători pe braț Phantom . Forma stiloului și zona de sunet mică permit o manipulare simplă și duc la o rezoluție locală suficientă. Linia de întârziere cu un unghi de 30 ° creează un unghi doppler constant și o deplasare suficientă de frecvență. În acest fel, se pot efectua măsurători cantitative pentru determinarea vitezei de curgere.

Date tehnice


  • · Frecvență: 2 ; mHz
    • · Dimensiuni: lungime = 200 ; mm, diametru = 15 ; mm
    • · Lungimea cablului: aprox. 1 ; m
    • · Conexiune specială pentru Flowdop Doppler cu impulsuri cu ultrasunete
  • · Piele și tuburi din siliciu

3B Scientific
1022331
5 Produse

Referințe specifice