Șofer bragg
Șofer bragg

Șofer bragg


51.669,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Driverul Bragg este o combinație de hardware și software care permite utilizatorului să colecteze date de difracție cu raze X în combinație cu aparatul cu raze X (1000657 sau 1000660). Oferă circuitele de înaltă tensiune și numărare pentru tubul Geiger Müller (1000661) și include un program software care permite utilizatorului să controleze driverul și să colecteze date. Include unitatea alimentate USB, un angrenaj de antrenare, un cablu USB și un compresor de pulbere. Scanările pot fi obținute pentru toate cristalele disponibile în setul de echipamente de bază (1000665) și accesoriile de cristalografie (1000666). O caracteristică suplimentară include capacitatea de a scana pulberi și folii. Software -ul permite selectarea unghiurilor de scanare, rezoluției și timpului pe pas. Odată ce experimentul este finalizat, software-ul permite zoom-ul pe date și facilitatea pentru a adăuga comentarii în fișier. Datele pot fi exportate într -o foaie de calcul pentru analize suplimentare.
Interval de timp pentru
economisirea automată a datelor: 30 s
Angular range: 12 ° - 120 °
Timp pe pas: ; ≥ 0,1 s
Angular step: ; ≥ 0,05 °
GM tube voltage: ; 0 - 1000 V


BASIC: Experimente de bază folosind tehnici fotografice și tubul Geiger Müller precum experimentele Laue, experimente de difracție Bragg, experimente privind legislația pătrată inversă, emisie, propagare rectilinie, penetrare și absorbție a razelor X.
;
Intermediar: Experimente și experimente de bază pe difracția Moseley, Debye-Scherrer, dimensiunea celulei unității în cristale de sare în plus.
;
Advanced: Experimente intermediare și investigații experimentale privind radiografie, film și proprietățile razelor X în plus.
;
1012871 [U40207]
5 Produse

Referințe specifice