Motor Lorentz
Motor Lorentz
Motor Lorentz Motor Lorentz

Motor Lorentz


2.368,09 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

cuprinzând o armătură motorie fără miez de fier, acest dispozitiv este destinat instalării în interior Magnetul permanent cu distanțare a polului reglabil (P 1002660). Bobina este rotită pur și simplu de forța Lorentz, direcția sa de rotație în funcție de direcția curentului.

Motorul Lorentz este o armătură care este destinată utilizării cu Magnet permanent .

După o mică pornire a loviturii, bobina este rotită pur și simplu de forța Lorentz, iar direcția de rotație depinde de direcția curentului.

În plus, necesară:
P1002660 Magnet permanent cu pas de pol reglabil
P1003312 UNITATEA SUPLIMENTARĂ DE PUTERE DC 230V (alternativ P1003311 UNITATEA DE PUTERE DC 115V)

Motorul Lorentz este utilizat pentru a demonstra forța Lorentz care acționează asupra unui conductor de curent. Armatura cu motor Lorentz este formată dintr -o bobină cu aprox. 40 mm diametru și 3 rotiri. Capetele bobinei sunt conectate la un suport de bobină, care se poate roti liber pe un arbore cu un diametru de 8 mm. Un curent poate apoi să curgă continuu prin bobină prin cele două contacte de diapozitive atunci când axa percepută prin bobină este situată aproape perpendicular pe câmpul magnetic. Plumbele de conectare atașate permanent sunt echipate cu dopuri de siguranță laborator disponibile în comerț cu diametrul de 4 mm. Într -unul dintre avantaje există și un rezistor de serie cu aprox. 0,16 Ω (invizibil) conceput pentru a limita curentul motor maxim într -o astfel de măsură, încât să evite orice perturbare a controlului electronic efectuat de sursele de alimentare standard.
;
3B Scientific
1002662 [U10372]
5 Produse

Referințe specifice