Motor Stirling la temperatură scăzută, acrilic
Motor Stirling la temperatură scăzută, acrilic
Motor Stirling la temperatură scăzută, acrilic Motor Stirling la temperatură scăzută, acrilic Motor Stirling la temperatură scăzută, acrilic

Motor Stirling la temperatură scăzută, acrilic


8.698,89 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Un motor compact, transparent, pentru a demonstra funcționarea și proiectarea fundamentală a unor astfel de motoare. O diferență de temperatură de aproximativ 5 ° C între plăci de bază și superioare este suficientă pentru a pune în mișcare motorul. Această diferență poate fi generată doar de căldura unei mâini umane sau prin răcirea prin contactul cu un obiect rece de la un frigider. Coatul mat, negru al plăcii superioare, permite, de asemenea, ca dispozitivul să fie funcționat ca un motor cu energie solară. În acest caz, direcția de rotație va depinde dacă căldura este aplicată de sus sau de mai jos.
Cilindrul de putere este confecționat din sticlă de precizie, în timp ce cilindrul de deplasare și volanul sunt confecționate din sticlă acrilică; Aceasta permite o observare clară a mișcărilor pistonului de putere, a mecanismului de deplasare și a acționării arborelui cotit. Arborele cotit și tija de conectare au rulmenți cu bile de precizie în miniatură.
Viteza de rotație: 80 rpm la δ t = 10ºC
Volantă: 110 mm dia.
Dimensiuni: 138 mm x 110 mm dia.
3B Scientific
1002598 [U10060]
5 Produse

Referințe specifice