ROBOTICS BT Beginner

ROBOTICS BT Beginner


5.349,05 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Principalele atuuri:

- 12 modele

- 380 Componente

- Nivel primar, Nivel secundar, Studii/scoala profesionala

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

O modalitate ușoară de a începe cu programarea! Robotics BT Beginner explică studenților principiile de bază ale programării pe baza software-ului de programare grafică ROBO Pro Light, care este utilizat pentru a controla modele fischertechnik staționare și mobile. Elevii pot folosi senzori și dispozitive de acționare pentru a construi și apoi controla modele ușor de înțeles, cum ar fi uscătoare de mâini, un carusel, bariere, o bandă transportoare cu mașină de tăiat sau vehicule mobile pe șenile. »BT Smart Controller«, cu 4 intrări pentru senzori și 2 ieșiri pentru motoare sau lumini, are o interfață USB și o interfață Bluetooth 4.0. Software-ul »ROBO Pro Light« (disponibil pentru descărcare gratuită) permite chiar și studenților tineri să se ocupe rapid și simplu de o programare ușor de înțeles. În plus, toate modelele pot fi controlate și programate și cu o tabletă (iOS/Android) folosind o aplicație gratuită. ROBOTICS BT Beginner poate fi folosit în învățarea supervizată și nesupravegheată și este o modalitate ideală și ușor de înțeles pentru tinerii studenți de a obține primul gust în lumea programării.

Material didactic suplimentar:

Materialele de învățare inovatoare fischertechnik vă ajută să predați concepte tehnice într-un mod practic și să le prezentați studenților din liceu și colegiu sau ucenicilor dumneavoastră. Broșura de activități didactice inclusă cu profesor și materiale didactice oferă modele de afișare și sarcini pentru a vă ajuta să pregătiți rapid lecțiile și include probleme cu soluții, fișe și șabloane de copiere. Materialele didactice sunt disponibile pentru descărcare gratuită de pe portalul eLearning: www.fischertechnik- elearning.com

Compoziția produsului:

În total, 380 de piese fischertechnik sunt împărțite în mod clar într-un singur insert de sortare. Totul este livrat într-o cutie de depozitare robustă, împreună cu instrucțiuni de asamblare ușor de înțeles pentru 12 modele cu diferite niveluri de dificultate.

Subiecte principale:

Instrumentare și control

Programare

Interacțiunea dintre hardware și software

Utilizarea actuatoarelor și senzorilor

100 Produse

Referințe specifice