CLASS SET Simple Machines

CLASS SET Simple Machines


12.700,92 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Principalele atuuri:

- Set de clase pentru nivelul primar

- Un set de clase conține 16 seturi individuale

- Un joc de clasă este potrivit pentru, de exemplu, 30 de elevi și un profesor

- Cunoașterea principiilor mecanice și tehnice de bază

- Informații despre subiect și diverse experimente disponibile online

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

În viața de zi cu zi întâlnim mașini simple peste tot. Ne ajută să ne facem treaba cu cât mai puțin efort posibil. Principiile mecanice și tehnice de bază și interacțiunile dintre forțe sunt predate folosind modele clare care pot fi construite rapid. Explorând aceste principii și exemple practice, ceea ce a fost învățat este consolidat într-un mod ludic. Finalizarea trusei de construcție este o mașină pentru a trece mingea, la care întreaga clasă participă cu diferite module și în care principiile învățate sunt combinate cu distracția de a construi și a juca. Astfel, abilitățile sociale și motricitatea fină sunt promovate întâmplător.

Material didactic însoțitor:

Produsele educaționale fischertechnik includ material educațional cuprinzător și accesibil gratuit. Ele au fost dezvoltate în colaborare cu colegii de profesori, profesori și cursanți și se potrivesc perfect nevoilor sălii de clasă. Pe lângă introducerea subiectului, sunt disponibile planuri de lecție cu fișe de sarcini și referințe la planul de lecție.

- Introducerea în materie oferă conținut care poate fi utilizat optim pentru pregătirea orelor și integrat în acestea. Sunt oferite definiții, istorie, cunoștințe de bază și multe altele.

- Materialul didactic include un rezumat al obiectivelor de învățare, precum și timpul necesar pentru sarcini.

- În conformitate cu subiectele din curriculum, sunt incluse mai multe sarcini în care sunt abordate diferite experimente.

- Sarcinile sunt împărțite în sarcină de construcție, sarcină tematică și sarcină de experimentare. În acest fel, ei trec de la construcție la învățarea conținutului tehnic și aplicarea cunoștințelor dobândite.

100 Produse

Referințe specifice