CLASS SET Electrical Control

CLASS SET Electrical Control


21.410,12 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Principalele atuuri:

- Un set de clasă conține 16 seturi individuale

- Un set de clasă este potrivit pentru, de exemplu, 30 de elevi și un profesor

- Predare prietenoasă copiilor a conținutului de învățare pe tema circuitelor electrice

- Nouă modele rapid de construit și prietenoase în clasă

- 25 de experimente interesante pentru a preda subiectul într-un mod realist

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Tinerii inventatori și cercetători sunt curioși și pun la îndoială totul. Cum se aprinde lumina scărilor? De ce continuă în partea de jos și se retrage din nou în partea de sus? Copiii învață răspunsurile la aceste întrebări și la alte întrebări într-un mod distractiv prin Controlul electric al setului de clasă bazat pe nouă modele și 25 de experimente. Setul învață totul despre circuitele electrice folosind aplicații simple într-un mod pe care copiii îl pot înțelege. Modelele sunt ușor de construit în sala de clasă și se integrează cu sarcini și soluții complet proiectate. Un set de clasă conține 16 seturi individuale și este potrivit pentru 30 de elevi și un profesor, de exemplu.

Material didactic însoțitor:

Produsele fischertechnik Education includ materiale didactice cuprinzătoare, accesibile gratuit. Acestea au fost dezvoltate împreună cu colegii de formare a profesorilor, profesori și didacticieni și se potrivesc în mod ideal nevoilor sălii de clasă. În plus față de introducerea subiectului, sunt disponibile planuri de lecție cu fișe de sarcini și referințe ale planurilor educaționale.

- Introducerea subiectului oferă conținut care poate fi utilizat în mod optim pentru pregătirea lecției și integrat în lecții. Sunt oferite definiții, istorie, cunoștințe de bază și multe altele.

- Materialul didactic include o imagine de ansamblu asupra obiectivelor de învățare precum și a timpului necesar pentru sarcini.

- În conformitate cu subiectele relevante pentru curriculum, sunt incluse diverse sarcini în cadrul cărora sunt tratate diferite experimente.

- Sarcinile sunt împărțite în sarcină de construcție, sarcină tematică și sarcină de experimentare. În acest fel, se progresează de la construirea, la învățarea conținutului tehnic, la aplicarea cunoștințelor dobândite.

100 Produse

Referințe specifice