makeblock HaloCode EN V2

makeblock HaloCode EN V2


445,51 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Descriere

HaloCode este un computer wireless cu o singură placă. Cu suportul Wi-Fi și microfonul încorporat, studenții vă pot aduce cu ușurință placa în proiectele IoT și îi pot adăuga capacitatea de recunoaștere a vorbirii. Vine cu o mulțime de senzori, cum ar fi 12 x LED color programabil, un senzor de mișcare, un senzor tactil și multe altele. Iar software-ul său însoțitor, mBlock 5, face ușor să începeți cu HaloCode și să învățați să codificați. Folosind HaloCode, fiecare își poate face propriile creații, într-un mod ușor și distractiv!

 

Caracteristici

• Cu Wi-Fi încorporat, crearea unui proiect IoT nu a fost niciodată mai ușoară

A. Cu modulul Wi-Fi încorporat, studentul poate folosi HaloCode și mBlock 5 pentru a crea platforme de dispozitive inteligente și modele IoT, cum ar fi controlul aparatelor de uz casnic la distanță, în cel mai simplu mod vreodată.

b. Tehnologia de rețea Mesh face posibilă comunicarea între două sau mai multe HaloCodes. Acest lucru le permite elevilor să-l facă pe HaloCode să facă mult mai multe lucruri, cum ar fi un pad de tobă de masă.

• Expune studenții la tehnologia AI, cum ar fi recunoașterea vorbirii

HaloCode are un microfon încorporat care îi permite să detecteze vocea. Și funcțiile sale de stocare în cloud și Wi-Fi oferă studenților libertatea de a crea proiecte unice bazate pe serviciul de recunoaștere a vorbirii. Fie că faci o jucărie cu interacțiune vocală sau creezi o casă inteligentă controlată prin voce, HaloCode este exact ceea ce cauți.

• Senzorii încorporați fac HaloCode multitalentat

HaloCode are 12 LED RGB, un senzor tactil, un senzor de mișcare și multe altele. Elevii le pot folosi pentru a construi o lampă interactivă cu curcubeu, pentru a crea jocuri de detectare a mișcării, pentru a interacționa cu Sprite-urile mBlock 5 și chiar pentru a-și crea brățări de urmărire a mișcării.

• Sprijină multithreading real

Echipat cu memorie de 4 MB și un microprocesor Xtensa dual-core LX6 de 32 de biți integrat, HaloCode de 45 mm este împuternicit să execute mai multe procese sau fire simultan. Nu contează câte programe scrieți, cu HaloCode, le puteți rula în același timp, ceea ce este greu de posibil cu Micro:bit.

• Limbajul de programare grafică inspirat de Scratch 3.0

mBlock 5 este dezvoltat pe baza Scratch 3.0. Acceptă programarea bazată pe blocuri, ceea ce face codarea intuitivă și ușor de preluat. Tot ceea ce trebuie să facă elevii este să tragă și să plaseze acele blocuri cu coduri de culoare. Ei pot obține rapid o înțelegere a elementelor de bază ale codificării și se pot concentra pe lucrul mai important, Crearea.

• Treceți la Python avansat cu un singur clic

În mBlock 5, puteți trece la codarea Python cu un singur clic. Codul Python se schimbă în sincronizare cu blocurile de codare în timp real, astfel încât studenții să poată verifica cum arată programele lor în modul Python. De asemenea, satisface nevoile profesorilor de predare avansată. Desigur, studenții pot scrie cod direct în editorul Python al mBlock 5.

• O integrare a hardware-ului și software-ului face distractiv să înveți să codificați

Cu mBlock 5, studenții pot programa etapa pentru a crea proiecte captivante. De exemplu, ei pot crea jocuri puzzle care sunt jucate de controlori. Folosind materiale simple, ei pot crea animații, jocuri sau povești unice. Învățând codificarea pe hardware, studenții pot vedea cum funcționează codul lor exact în lumea reală și cum codificarea le avantajează viața. Acest lucru îi ajută pe elevi să dezvolte o înțelegere intuitivă a logicii de programare.

1000 Produse

Referințe specifice