Metal printer 3D - Meltio M450

Metal printer 3D - Meltio M450



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Proiectată pentru industrie fără a necesita infrastructură industrială; imprimanta 3D pentru metal este accesibilă, fiabilă, sigură și ușor de utilizat. Ideală pentru fabricarea de piese de dimensiuni mici și medii și pentru cercetarea în domeniul imprimării 3D multi-metal.


Aceasta imprimanta 3D cu metal permite utilizatorilor să producă piese metalice de o densitate foarte mare într-un proces simplu, într-un spațiu extrem de compact.

Potrivit pentru orice mediu datorită unui proces bazat pe utilizarea de sârmă, o cameră etanșă și un filtru încorporat în 3 etape.

Procesul de imprimare 3D a metalului este monitorizat în timp real și ajustat, dacă este necesar, prin controlul procesului.

Generarea automată a traiectoriei sculei și profilurile de imprimare a materialelor furnizate de Meltio oferă o experiență simplă, de tip "plug and play".

Printre aplicatiile acestui metal printer se numara urmatoarele: rotor de turbina, piese pentru aeronave, biela, galerie evacuare, rezervor sferic, elice navala, etc.

Pentru a descarca fisa cu date tehnice si informatii suplimentare ale acestui produs, va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa: it@bisonsol.ro

Referințe specifice