Simulare în scenarii de asistență medicală Vol2 Licență de capital
Simulare în scenarii de asistență medicală Vol2 Licență de capital

Simulare în scenarii de asistență medicală Vol2 Licență de capital


47.921,29 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Simularea în educația de asistență medicală vol. Setul de scenarii II conține douăzeci (20) scenarii, atât medicale, cât și chirurgicale, care abordează obiectivele majore de învățare aplicabile tuturor tipurilor de programe de asistență medicală de licență. Scenariile, mapate la categoriile de planuri de testare NCLEX-RN din 2013, sunt concepute pentru a încuraja elevii să evalueze și să gestioneze pacienții prin identificarea indicatorilor cheie și efectuând intervenții critice.

Scenariile sunt concepute pentru a oferi fidelitate în simulare, pentru a determina nivelul adecvat de complexitate, pentru a oferi indicii și pentru a oferi oportunități de debriefing adecvate folosind educația de calitate și siguranță pentru competențele asistenților medicali (QSEN).

Zece (10) scenarii de bază tratează evaluarea pacientului, îngrijirea pielii, gestionarea durerii și manipularea sigură a pacientului.

Zece (10) scenarii complexe se extind asupra scenariilor de bază, folosind același istoric al pacientului, dar necesită identificarea precoce a potențialelor complicații, prioritizare, delegare și comunicare pentru a oferi îngrijiri sigure și eficiente pentru pacient.
Laerdal
3010684
5 Produse

Referințe specifice