Model Otto Ostomy Advanced
Model Otto Ostomy Advanced
Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced Model Otto Ostomy Advanced

Model Otto Ostomy Advanced


28.940,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Modelul avansat Otto Ostomy este modelul ideal pentru instruirea pacienților și profesioniștii din domeniul sănătății pe anatomia de bază, precum și ce schimbări ar putea apărea cu un stomac.
  • Modelat din scanarea CT a unui pacient, acest model are tracturi urinare și digestive 3D, detașabile și codate în culori.
  • Ajută furnizorii de servicii medicale să explice mai bine ostomii și pacienții să -și înțeleagă stome -urile.
  • Ideal pentru demonstrarea unei ileostomii și colostomie, urostomie și gastrostomie.
Cu cât furnizorii de servicii medicale înțeleg mai mulți ostomii, cu atât mai bine vor putea să-și educe și să-și încurajeze pacienții cu privire la acest eveniment care schimbă viața. Văzând tracturile digestive și urinare 3D și vizualizarea locației și funcției diferitelor organe este esențială pentru învățare, în special în acele cazuri în care procesele cognitive sau limbajul pot fi un obstacol. Organele codificate de culoare sunt prezentate: stomacul, intestinul subțire, intestinul gros, rectul, rinichii, ureterele și vezica.
Modelul avansat Otto Ostomy este furnizat cu 18 stome. ;
Carcasă de transport moale inclusă.

VATA
1022946
5 Produse

Referințe specifice