Nou-născut Nita
Nou-născut Nita
Nou-născut Nita Nou-născut Nita Nou-născut Nita Nou-născut Nita Nou-născut Nita

Nou-născut Nita


11.459,69 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Modelul nou -născutului NITA este perfect pentru practicarea inserției, evaluării, îngrijirii pansamentelor, a securisului și a întreținerii dispozitivelor de acces vascular (VAD) la sugari.

Acum 100% fără latex cu ombilic și supapă ombilicală reproiectată. O reprezentare unică, corectă anatomic, a unei 1,8 kg ; și 40,6 cm (4lbs, 16 "in.) Copil feminin dezvoltat pentru a învăța și exersa accesul vascular al nou -născuților și sugarilor. Există vene albastre abia discernabile, sub„ piei ”translucide înlocuibile pe cap, pe brațele drepte și stânga și pe brațele și pe stânga Venele drepte. Auricular, bazilic, cefalic, safen și popliteal. Când accesați un „pop” se simte pe măsură ce acul intră în venă urmată de un flashback realist al sângelui simulat care confirmă plasarea corectă a acului. ai găsi pe un copil mic.

Puteți exersa accesarea, asigurarea, îmbrăcarea, îngrijirea site -ului și întreținerea IV -urilor standard și PICC (cateter central inserat periferic). Un ombilic și o supapă ombilicală reproiectată permite cateterismul repetat cu un cateter ombilical 5FR, cu o plasare corectă verificată printr -o întoarcere a sângelui. Deschiderile nazale și orale permit plasarea canulelor nazale, precum și a nazogastricului și a tuburilor de alimentare pentru a învăța aspirația, asigurarea, îmbrăcarea, curățarea și întreținerea. Un instrument excelent pentru predare, instruire, testarea competențelor și evaluarea abilităților.

Nita Simulator nou -născut este perfect pentru a urma scenarii de antrenament pentru sugari: ;

• Venele mici, de dimensiuni pentru sugari, includ jugularul temporal, extern, post-auricular, bazilic, cefalic, safen și popliteal
• Accesul de succes este confirmat de un flashback de sânge simulat
• Abilitatea de a practica configurarea și accesul unui cateter ombilical
• Deschiderile nazale și orale permit plasarea canulelor nazale, precum și a nazogastricului, și a tuburilor de alimentare pentru a învăța aspirația, asigurarea, îmbrăcarea, curățarea și întreținerea
VATA
1009799 [W46502/1]
5 Produse

Referințe specifice