Model Deluxe de antrenament al prezervativului circumcis
Model Deluxe de antrenament al prezervativului circumcis

Model Deluxe de antrenament al prezervativului circumcis


3.093,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Demonstrați utilizarea corectă a prezervativului cu acest model de antrenament realist realizat din țesutul sintetic Biolike 2 ™. Modelul „ejaculează” lichidul sensibil la lumină UV, care luminează sub o lanternă UV și ajută la demonstrarea importanței evitării contactului cu lichidele corporale în timpul actului sexual. Vine cu seringă, lichid, prezervative din latex și husă de transport. O resursă excelentă pentru educarea oricărui grup cu privire la rolul important poate juca prezervativele în prevenirea STI-urilor și a sarcinilor neplanificate. De asemenea, un instrument de predare personal, social, social, de sănătate și economic (PSHE) pentru școli și profesioniști în educația sănătății.

Acest model de antrenament Biolike 2 ™ face ca demonstrarea utilizării adecvate a prezervativului ușor. Modelul realist „ejaculează” lichidul sensibil la lumină UV.

Vine cu seringă, lichid sensibil la lumină UV, 12 prezervative și husă de transport. 13 cm x 24 cm x 13 cm. Lanterna UV nu este inclusă.

Acest model vine cu prezervative realizate din latex.
1005560 [W43001]
5 Produse

Referințe specifice