Scenarii medical-chirurgicale Licență de capital
Scenarii medical-chirurgicale Licență de capital

Scenarii medical-chirurgicale Licență de capital


47.921,29 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Simularea în educația asistentelor medicale-scenarii medical-chirurgicale este un set de 20 de scenarii care sunt construite pe simularea inițială în scenariile de educație medicală. Scenariile sunt concepute pentru studenții care alăptează în toate tipurile de programe de asistență medicală pre-licență. În plus, scenariile sunt utile și pentru alți cursanți și contexte, cum ar fi noile programe de orientare a absolvenților.

Setul de scenarii este format din 10 scenarii medicale și 10 chirurgicale. Dintre acestea, zece scenarii reflectă învățarea în evaluările de bază, controlul de siguranță și infecție, prevenirea complicațiilor și abilitățile de comunicare. Celelalte 10 se extind asupra scenariilor de bază folosind același istoric al pacientului, dar necesită recunoașterea și gestionarea complicațiilor, colaborării avansate de echipă și comunicare.

Învățare amestecată cu scenarii și VSIM pentru asistență medicală
Scenariile pot fi utilizate singur sau împreună cu VSIM pentru asistența medicală-chirurgicală (achiziționată separat). Utilizate împreună produsele formează un program de învățare amestecat care include scenarii pentru simulatoare de pacienți umani, simulări virtuale și materiale de curriculum online, cum ar fi misiuni de citire, teste pre și post-simulare, misiuni de documentare și întrebări de reflecție ghidată.
Laerdal
3010682
5 Produse

Referințe specifice