MosaIQ Zoo

MosaIQ Zoo


1.249,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

MosaIQ Zoo este un joc pentru toți copiii începând cu vârsta de 3 ani și poate fi jucat atât în interior, cât și în exterior.

Acesta dezvoltă abilitățile motorii, cooperarea, coordonarea, memoria, gândirea strategică... și stimulează dezvoltarea psihomotorie a copiilor printr-o serie de activități care sunt în același timp sportive, educative și distractive.

Cu copiii mici, accentul se va pune pe joc și pe istorie. Cărțile cu animale oferă, de asemenea, numeroase posibilități de joc, conversație, mișcare și chiar orientare. Cu un grup de participanți mai mari, mai motivați de competiție, instructorul se va concentra mai mult pe munca în echipă, precum și pe beneficiile cooperării constructive.

Instructorul conduce jocul, spune povestea descrisă în regulile jocului și stabilește diferiți parametri în funcție de vârsta și abilitățile copiilor. Participanții sunt împărțiți în echipe de 2 până la 6 jucători și sunt "gardienii grădinii zoologice"; ei trebuie să captureze și să aducă înapoi în cușca lor "animalele fugite" (de la elefant la furnică, trecând prin câine și panda...) care sunt reprezentate pe fiecare dintre cele 48 de cărți. Aceste cărți sunt împrăștiate pe terenul de joacă (curtea școlii, terenul de fotbal, sala de sport...). Cărțile cu animale pot fi așezate cu susul în jos pentru mai multă dificultate.

Instructorul spune fiecărei echipe care sunt animalele care trebuie găsite. Unul câte unul, jucătorii aduc cărțile înapoi la baza lor de pornire. Jocul se termină atunci când toate cărțile au fost găsite.

În funcție de abilitățile copiilor și de timpul disponibil, instructorul poate adăuga o provocare/ sarcină înainte de a aduce animalul înapoi în cușca sa. Diferite provocări sunt descrise în manualul de reguli care poate fi comandat separat, dar instructorul poate, de asemenea, să fie creativ și să inventeze propriile provocări.

La sfârșitul fiecărei sesiuni, instructorul îi poate întreba pe copii despre caracteristicile animalelor capturate sau copiii pot clasifica animalele în funcție de diferite criterii (greutate / mărime / habitat / etc.).

Jocul include:

- 48 de cartonașe cu animale făcute să dureze, folosite în aer liber rezistă în condiții meteo nefavorabile

- 6 cartonașe de culori diferite pentru a distinge echipele

- 6 x 6 brățări de culori diferite pentru a identifica membrii aceleiași echipe

- Regulile jocului

Manualul de reguli MosaIQ Zoo care include multe sarcini/provocări pe care le puteți adăuga la joc și toate informațiile de care aveți nevoie despre animale sunt disponibile și în diferite limbi. Această carte de reguli trebuie comandată separat.

megaorient1
100 Produse

Referințe specifice