Placa de expansiune StromPi3 UPS
Placa de expansiune StromPi3 UPS

Placa de expansiune StromPi3 UPS


589,04 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
14-21 zile de la confirmarea comenzii.

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Cea mai recentă completare a familiei Strompi deschide aplicații complet noi pentru Raspberry Pi.
În plus față de intrările de tensiune deja disponibile, noul Strompi 3 poate fi acum completat cu o unitate de baterie plug-in opțională, care adaugă o reîncărcare Sursa de energie de urgență la Raspberry PI cu o baterie LifePo4.

întreruperile de energie neprevăzute sunt un lucru din trecut!
Intrările individuale pot fi acum prioritare variabile, permițând Strompi 3 să fie perfect adaptat la proiectul dvs. < Br> cu un interval de tensiune de 6V-61V și un curent de până la 3A proiecte și mai mari pot fi furnizate cu un curent suficient.
În plus, Strompi 3 are acum propria unitate microsistem configurabilă și care funcționează autonom, care poate fi utilizat pentru un comportament programabil de pornire.

Lăsați sistemul dvs. să pornească și să se oprească la orele prestabilite pentru a efectua măsurători sau dezactivare a dispozitivelor de comutare (de asemenea, ideal pentru semnalizarea digitală sau controlul mașinii).
RTC-ul inclus inclus Ceasul în timp real poate fi, de asemenea, utilizat pentru a sincroniza timpul de zmeură PI în timpul funcționării fără acces la internet.
În plus, Strompi 3 a fost extins de o unitate de control prin interfața serială (starea de încărcare a bateriei, valorile de tensiune ale Intrările/ieșirile, controlul și configurația), ceea ce îl face un întreg absolut.

Cu noul Strompi 3 sunteți perfect echipat pentru fiecare aplicație!

date tehnice:

Intrare de tensiune: micro-USB, gamă largă: 6V-61V

Ieșire de tensiune: 5V, 3A / RPI-PINHEADER+USB

Compatibil cu: Raspberry Pi (A+, B+, 2B, 3, 3B, 3B+ , 4b), Banana PI M2, prin ieșire USB: multe alte computere cu o singură placă precum Arduino, PCDUino, Red Pitaya și multe alte

Extensii opționale: Baterie plug-in (vândută separat) cu o baterie de 1000mAH Lifepo4

Control microcontroller: Opțiune de programare prin prioritizarea intrărilor individuale într-o urgență (calea de putere)

Caracteristici suplimentare: RTC Clock în timp real (comportament programabil de pornire/oprire), control prin interfață serială (ieșire de date, control), opțional reîncărcabil Bateria este încărcată imediat în timpul funcționării

Joy-iT
RB-StromPi3
5 Produse

Referințe specifice