Makeblock CyberPi Innovation Add-on Pack

Makeblock CyberPi Innovation Add-on Pack


817,98 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

CyberPi Innovation Add-on Pack, special conceput pentru educația AIoT și Python și competițiile de roboți.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Descriere

CyberPi Innovation Add-on Pack, special conceput pentru educația AIoT și Python și competițiile de roboți, vine fără CyberPi și diferiți senzori și componente hardware. Pachetul include module mBuild și componente electronice, care răspund nevoilor suplimentare ale studenților sau profesorilor pentru senzori în timp ce aceștia învață știința și tehnologia computerelor.

Caracteristici

Motor Pack: Poate fi folosit pentru a crea cărucioare simple și structuri cu roți, cum ar fi mașini automate pentru perdele, pentru a aduce mobilitate de bază proiectelor.

Pachetul Servo: este folosit pentru a aduce un control precis proiectelor, cum ar fi controlul direcției mașinii, flexia unui robot, mecanismele de închidere/deschidere (coșuri de gunoi inteligente, încuietori inteligente ale ușilor etc.)

Pachet de benzi LED: Adăugați efecte de lumină orbitoare proiectelor, precum un brad de Crăciun sclipitor.

Senzor cu ultrasunete: permiteți controlul asupra proiectelor hardware fără a le atinge. O componentă necesară în proiecte precum coșurile de gunoi inteligente și porțile automate de barieră și, de asemenea, o extensie puternică pentru mașinile DIY.

Multi Touch: Modulul cu fire conductoare vă permite să-l declanșați oriunde. Designul său unic îl face o alegere bună pentru proiecte de instrumente muzicale.

Glisor: Poate fi folosit pentru a introduce valori și poate fi programat pentru a controla viteza de rotație a motoarelor, unghiul servo-urilor și luminozitatea benzilor LED. Modulul poate fi combinat cu părți structurale pentru a construi indicatori de forță și multe altele.

Software

mBlock 5: platformă de codificare unică, adaptată pentru educația de codificare, în care 15 milioane de educatori și cursanți au încredere

Descarca

 

 

Lista de materiale

3 x cablu mBuild (200 mm)

2 x cablu mBuild (100 mm)

1 x Motor cu angrenaj TT cu două axe

1 x bandă LED RGB (0,5 m)

1 x mBuild_Multi Touch

1 x Senzor cu ultrasunete mBuild

1 x mBuild_Slider

1 x 9g Servo MS-1.5A Pachet

1000 Produse

Referințe specifice