makeblock mBuild Senzor de mișcare

makeblock mBuild Senzor de mișcare


143,84 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Senzorul de mișcare constă dintr-un giroscop cu 3 axe și un accelerometru cu 3 axe și poate detecta mișcarea, accelerația și vibrația unui obiect.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Senzorul de mișcare constă dintr-un giroscop cu 3 axe și un accelerometru cu 3 axe și poate detecta mișcarea, accelerația și vibrația unui obiect.

Axe și unghiuri

Axa Nume unghi Interval unghi

X Pitch

–180° până la +180°

Y Roll

–90° până la +90°

Z Yaw

–180° până la +180°

 

Principiul de funcționare

Aceasta este o teorie bazată pe conservarea momentului unghiular. Un giroscop este un mecanism folosit pentru a detecta și menține direcțiile. Este compus în principal dintr-un rotor rotativ care este situat la axă. Datorită momentului unghiular al rotorului, odată ce giroscopul începe să se rotească, există tendința de a rezista la schimbarea direcției. Astfel de giroscoape sunt folosite în primele sisteme de navigație.

În produsele electronice moderne, datorită înfloririi tehnologiei microelectromecanice și datorită limitării volumului, giroscoapele bazate pe sisteme microelectromecanice (MEMS) sunt utilizate pe scară largă. Are un volum mic și poate fi lipit direct la un PCB. De aceea putem produce un senzor de mișcare cu dimensiunile de 24 × 20, în milimetri.

Principiile de lucru ale acestor două tipuri de giroscoape sunt destul de diferite, dar ceea ce trebuie să știți este că pot reflecta mai realist postura și starea de mișcare a unui obiect în spațiu.

Exemplu din viața reală

Giroscopul folosit în Nintendo Switch vă permite să jucați jocuri somatosenzoriale.

iPhone folosește un giroscop pentru a-și implementa funcția Level.

Specificații

Dimensiuni: 24 × 20 (mm)

Precizia unghiului: ± 1 (grad)

Interval de detectare a accelerației: ±8g

Curent de funcționare: 18 mA

1000 Produse

Referințe specifice