makeblock mBuild difuzor

makeblock mBuild difuzor


188,76 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Difuzorul poate reda diverse sunete prestabilite. Puteți stoca cu ușurință fișierele audio în modul și le puteți reda prin blocurile corespunzătoare.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Difuzorul poate reda diverse sunete prestabilite. Puteți stoca cu ușurință fișierele audio în modul și le puteți reda prin blocurile corespunzătoare.

Stocați fișiere audio definite de utilizator

1. Conectați modulul la un computer.

Conectați modulul difuzorului la un computer utilizând un cablu Micro USB. Utilizați portul Micro USB al modulului și un port USB al computerului. După conexiunea cu succes, computerul afișează discul modulului și puteți deschide discul pentru a vizualiza fișierele stocate pe acesta.

2. Stocați un fișier audio.

Trageți fișierul audio pe care doriți să îl redați de difuzor pe disc.

Notă: Spațiul pe disc al modulului este limitat. Este posibil să nu reușească stocarea unui fișier mare. Se recomandă să verificați un fișier mare înainte de a-l stoca pe disc.

3. Schimbați numele fișierului (pas important).

Datorită designului hardware, modulul difuzorului poate identifica un fișier audio numai după primele patru caractere (caractere engleze, numere sau semne de punctuație) ale numelui său de fișier. Pentru a reda un fișier audio, trebuie să schimbați numele fișierului într-un format special, adică o combinație de 4 cifre de caractere, numere sau semne de punctuație englezești (de ex. M001.mp3). După schimbarea numelor fișierelor audio, puteți reda fișierele audio utilizând blocurile corespunzătoare de pe mBlock 5.

Redați fișiere audio definite de utilizator

mBlock 5 oferă următoarele două blocuri pentru redarea fișierelor audio:

Parametrii

Dimensiuni: 24 × 36 (mm)

Dimensiunea totală a memoriei: 16M

Format audio acceptat: mp3

Tip conector: Micro-USB

Curent nominal de funcționare: 400 mA

1000 Produse

Referințe specifice