makeblock mCreate Enclosure - 10 limbi

makeblock mCreate Enclosure - 10 limbi


2.051,26 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Carcasa este un accesoriu pentru mCreate, care îmbunătățește și mai mult siguranța mCreate. Carcasa folosește materiale care sunt concepute pentru a filtra lumini de lungimi de undă specifice, protejând ochii utilizatorilor de orbire atunci când folosesc mCreate pentru gravarea cu laser. Structura închisă evită pericolul cauzat de funcționarea umană atunci când mașina funcționează și reduce zgomotele generate atunci când mCreate funcționează, previne căderea prafului din mediu în șina echipamentului și reduce costurile de întreținere a echipamentelor.

Caracteristici

Filtrare cu laser - Carcasa poate filtra lumini cu o anumită lungime de undă, protejând utilizatorii de orbire atunci când folosesc mCreate pentru a grava cu laser.

Reducerea zgomotului și protecția împotriva prafului - Reduceți zgomotul generat atunci când mCreate funcționează, împiedicați praful din mediu să cadă în șina echipamentului și reduceți costurile de întreținere a echipamentelor.

Protecție cuprinzătoare - Transformați mCreate într-o structură închisă pentru a evita pericolul cauzat de funcționarea umană atunci când mașina funcționează.

Specificații

Material corpului produsului: acril

Dimensiunea produsului: 500*385*475mm

Greutate produs: 6 kg

 

Lista de materiale

Carcasă Placă acrilică × 8

Instrucțiuni de instalare × 1

Conector × 29

Șurubelniță × 1

Șurub × 60

1000 Produse

Referințe specifice