Set complet de injecție a coloanei vertebrale
Set complet de injecție a coloanei vertebrale

Set complet de injecție a coloanei vertebrale


219.590,69 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Setul complet de injecție a coloanei vertebrale include:
  • ghid ghidat injecția de injecție spinală lombară îmbunătățiți rezultatele intervențiilor coloanei vertebrale cu antrenamentele de injecție ghidate de imagine standardizată. Aceștia vor învăța să coreleze imagistica cu anatomia coloanei vertebrale relevante pentru procedurile de durere de intervenție, pentru a identifica țesutul țintă și structurile vulnerabile folosind imagini și inspecție anatomică și să aplice cele mai bune practici pentru a asigura siguranța pacientului în timpul procedurilor de intervenție a coloanei vertebrale.
  • Model de coloană de coloană vertebrală umană coloana vertebrală lombară umană este formată din cele 5 vertebre lombare cu discuri intervertebrale, sacru cu clapetă, coccis, nervi spinali și durată a măduvei spinării. Această replică spinală de înaltă calitate are detalii anatomice exacte pentru utilizare în orice clasă de anatomie. Coloana coloanei vertebrale lombare este livrată pe un suport detașabil de înaltă calitate.
  • Image ghidat injecție toracică injecție spinală îmbunătățiți cursurile de imagistică cu antrenorul de injecție fiabil pentru intervenții pe coloana vertebrală toracică. Imaginea ghidată instruitorul injecției coloanei vertebrale toracice permite cursanților să dezvolte o înțelegere tridimensională a procedurilor pentru intervențiile de succes ale coloanei vertebrale . Aceștia vor învăța să coreleze imagistica cu anatomia coloanei vertebrale toracice relevante pentru procedurile de durere de intervenție, pentru a identifica țesutul țintă și structurile vulnerabile folosind imagini și inspecție anatomică și să aplice cele mai bune practici pentru a asigura siguranța pacientului în timpul procedurilor de intervenție a coloanei vertebrale. ;
  • Model de coloană spinală umană toracică Această replică spinală este formată din cele 12 vertebre toracice cu discuri intervertebrale, nervi toracici și măduva spinării. Această coloană spinală toracică de calitate este accesibilă și corectă anatomic. Coloana coloanei vertebrale livrate pe suportul flexibil.
  • ghid ghidat injecția de injecție a coloanei cervicale imaginea realistă ghidată antrenament injecție pe coloana vertebrală cervicală cu radiopacitate asemănătoare vieții. Image a ghidat instruitorul de injecție a coloanei vertebrale cervicale permite cursanților să dezvolte o înțelegere tridimensională a procedurilor pentru intervențiile de succes ale coloanei vertebrale. Aceștia vor învăța să coreleze imagistica cu anatomia coloanei vertebrale cervicale relevante pentru procedurile de durere de intervenție, pentru a identifica țesutul țintă și structurile vulnerabile folosind imagini și inspecție anatomică și să aplice cele mai bune practici pentru a asigura siguranța pacientului în timpul procedurilor de intervenție a coloanei vertebrale. Utilizarea trainerilor de injecție a coloanei vertebrale este o alternativă economică pentru cursuri de imagistică și laboratoare de abilități bio pe cadavre și oferă instructorilor o simulare de pacient fiabilă, standardizată, întotdeauna gata de utilizare.
  • Model de coloană spinală a coloanei vertebrale Această replică din viața reală a anatomiei coloanei vertebrale cervicale este un model de înaltă calitate. Constând din placă occipitală, cele 7 vertebre cervicale cu discuri intervertebrale, nervi cervici, artere vertebrale și măduva spinării. Coloana coloanei vertebrale cervicale este livrată pe un stand.
  • Chart coloana spinală, laminat anatomia coloanei vertebrale umane este ilustrat frumos în acest afiș informativ. Coloana coloanei vertebrale este descrisă în detaliu pe acest grafic. ; Patologii comune sunt prezentate pe grafic, inclusiv osteoporoza, scolioza, ; și hernie de disc. ; Graficul coloanei vertebrale este un plus excelent la orice birou sau clasă și este instrumentul perfect pentru educația pacientului.

Fiecare model vă oferă acces direct la gemenul său digital de pe smartphone, tabletă sau dispozitiv desktop.

Bucurați -vă de utilizarea conținutului exclusiv de anatomie virtuală cu următoarele caracteristici:

  1. Rotiți -vă în mod liber modelul digital și măriți și ieșiți
  2. Afișați hotspoturi și structurile lor anatomice
  3. Funcția cu realitate augmentată (AR) începe modelul dvs. de anatomie virtuală
  4. Funcție de testare anatomie pentru a testa și îmbunătăți cunoștințele anatomice cu rezultate instantanee și evaluare a scorului final
  5. Funcție de desen care permite personalizarea imaginii cu funcția de salvare și partajare
  6. Funcție de note utile pentru a vă ajuta cu învățarea personală
  7. Posibilitatea de a învăța atât anatomie masculină, cât și feminină
  8. Acces ușor la conținut 3D atât online, cât și offline
  9. Disponibil în 11 limbi
  10. Pentru a începe, pur și simplu scanați codul QR localizat pe modelul dvs. anatomic , descărcați noua aplicație Smart Anatomy și intrați în lumea virtuală a anatomiei umane. Faceți clic pe

8001095 [3011954]
5 Produse

Referințe specifice