Replica Homo Steinheimnensis Skull (Berkhemer, 1936)
Replica Homo Steinheimnensis Skull (Berkhemer, 1936)
Replica Homo Steinheimnensis Skull (Berkhemer, 1936) Replica Homo Steinheimnensis Skull (Berkhemer, 1936) Replica Homo Steinheimnensis Skull (Berkhemer, 1936)

Replica Homo Steinheimnensis Skull (Berkhemer, 1936)


4.260,19 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Gama de cranii antropologice a lui Scientific a fost nou reedificată în întregime. Rezultatele sunt simple de văzut. Modelul de craniu Steinheim este cel mai bun casting produs din copii făcute ale exemplarelor prezentate în colecția de la Institutul de Antropologie și Genetică Umană pentru Biologi de la Universitatea Johann-Wolfgang-Goethe, Frankfurt/Main, Germania. Aceasta înseamnă că toate detaliile din fiecare craniu antropologic pot fi reproduse absolut precis. Această replică unică Steinheim este completată de faptul că o afișează pe un piedestal care conține o hartă de relief a zonei geografice în care a fost găsită specimenul.

Acest model de craniu Steinheim este un casting detaliat din Reconstrucția lui Berkhemer (1936, craniu fără fălci). Replica Steinheim a fost modelată după un craniu original de la un precursor al omului Neanderthal, Speices homo (sapiens) Steinheimensis . Craniul original din acest strămoș al oamenilor moderni este îmbătrânit între aproximativ 25 și 35 de ani la momentul morții și a fost descoperit într -un pietriș din Steinheim, sudul Germaniei, în 1933. Precursorul unui bărbat neanderthal sau o Homo sapiens antic. Descoperit la: o groapă de pietriș lângă Steinheim an der Mur, Germania Descoperire: 1933 Vârsta: aproximativ 250.000 de ani
3B Scientific
1001296 [VP753/1]
5 Produse

Referințe specifice