Dandelion aparține familiei Asteraceae de flori compuse. & NBSP; Caracterizat prin numeroase flori aranjate într -o inflorescență densă, care este conținută de suprapunerea bractelor verzi care se deschid și se apropie pentru a proteja floarea. & NBSP; Cuvântul păpădie se referă la indentările mari asemănătoare dinților de pe frunzele plantei și la culoarea galben strălucitor a capului său de flori. & Nbsp; Taproot -ul, care se poate extinde până la 2 metri adâncime, poate fi prăjit toamna și utilizat ca substitut pentru cafea. & NBSP; Istoric a fost un precursor al hameiului folosit ca agent amar în bere. & NBSP; Frunzele sunt comestibile, deși mai ales gustoase în primăvară. & NBSP; Seva lăptoasă de păpădie a fost folosită pentru a purifica sângele, pentru a vindeca bolile de stomac, pentru a trata vezica biliară și tulburările hepatice. & nbsp;
Modelul de păpădie conține trei modele separate, fiecare pe propria lor bază. & NBSP; Inflorescența este mărită de 10 ori dimensiunea vieții. & NBSP; Conține până la 200 de flori în bractele sale strânse. & NBSP; Florile au cinci lobi și sunt măriți de 20 de ori dimensiunea vieții. & NBSP; Printr -un proces complicat de fertilizare, semința începe să se maturizeze. & NBSP; Afișat de 20 de ori dimensiunea de viață semințele se coacă și ciocul crește de trei sau patru ori lungimea sa. & Nbsp; Când se deschide, mingea caracteristică a pufului caracteristic a păpării permite diseminarea semințelor sale de vânt. Floare: 8 x 10 x 13,5 ”mărit 10x, floret: 5 x 5 x 13” mărit 20x, semințe: 5 x 5 x 13 ”mărit 20x